Prodej pozemku pro bydlení, Dobřív, 3128 m2

Dobřív

8 742 760 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 41 665 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Dobřívu

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k pozemku

Dovolte mi představit Vám tento velkorysý pozemek o rozloze 3128 m2, který je ideální k rozdělení až na tři parcely (zaměření již proběhlo). Nachází se ve velmi hezké obci Dobřív, v okrese Rokycany, kde je veškerá občanská vybavenost a dobré dopravní spojení. Nemovitost je vzdálena 30 minut od Plzně, 10 minut od Rokycan a od Prahy přibližně hodinu cesty.
Součástí je i velký rodinný dům, který má dispozici 3+1 a rozkládá se na dvou nadzemních podlažích. Je částečně podsklepený a nabízí spoustu prostoru. Rekonstrukcí půdy by mohla vzniknout další velká místnost. Dům prošel částečnou rekonstrukcí, není však položena podlahová krytina, a chybí zde sanita a kuchyňská linka, což zanechává možnost novému majiteli upravit dům dle svých představ.
Nabízí se také možnost čerpat v programu - Oprav dům po babičce až 1.000.000, - Kč.
Dům je vybaven novým a nepoužitým kotlem s podavačem na tuhá paliva. Pro ohřev vody je zde velký bojler. Voda je zavedena z veřejného vodovodu a odpad sveden do veřejné kanalizace. Plyn není zaveden do domu, ale vede v komunikaci. Celková výměra domu včetně půdy a sklepa je více než 200 m2.
Energetický štítek bude vyhotoven.
Pokud máte zájem o více informací nebo prohlídku, neváhejte se na mě obrátit, ráda Vás zde provedu a zodpovím všechny vaše dotazy

Parametry pozemku

Cena
8 742 760 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 9. 2024
Adresa
Dobřív
ID
0003-NP04484
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
3128 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX G8 Reality

Francouzská třída 2022/15, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Petra Palušná

Petra Palušná

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Dobřívu?

Podobné nemovitosti