Pronájem kanceláře, Přeštice, Rybova, 49 m2

Rybova, Přeštice

14 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(plus zúčtovatelná záloha ve výši 3.500,- Kč/měsíc za elektřinu, plyn, vodu a svoz komunálního odpadu. Internet bude převeden na nájemce.)

Doporučené firmy v Přešticích

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k nemovitosti

V zastoupení majitele nabízíme k dlouhodobému pronájmu hezký, světlý a dobře řešený nebytový prostor v přízemí novostavby bytového domu o velikosti 49 m2 v centru města Přeštice, okres Plzeň-jih. Objekt je napojen na veškeré inženýrské sítě - voda, plyn, elektřina, kanalizace.

Centrální místnost o ploše 44,25 m2 má vchod z ulice po dvou schodech a je takřka čtvercového půdorysu (6,35m x 6,97m), se dvěma okny. Je zde zavedena přípojka vody, zásuvky, přiveden optický kabel, kuchyňská linka (bude osazena dle případného požadavku zájemce). Zázemí tvoří samostatná místnost s umyvadlem, ze které je vstup na toaletou a místnosti s výlevkou, kde je umístěn bojler značky Dražice sloužící k ohřevu vody.

Topení zajišťuje plynový kondenzační kotel (možnost samostatného měření v nebytovém prostoru), voda městská (samostatný odečet), elektřina (podružný elektroměr). Prostor je chráněn profesionálním zabezpečovacím systémem Jablotron.

Bude kolaudováno na kancelář. Případně možno prostor využít i na služby typu péče o tělo, tedy kosmetika, kadeřnictví, pedikúra, masáže. Pak nutná rekolaudace a úprava interiéru dle využití.

Na podlaze je položena dlažba, okna plastová, opatřená vnitřními interiérovými žaluziemi.
Energetický štítek bude dodán, z tohoto důvodu se zobrazuje třída G.

Čisté nájemné činí 14.000,- Kč/měsíc, plus zálohy na energie ve výši 3.500,- Kč/měsíc za elektřinu, plyn, vodu a svoz komunálního odpadu. Internet bude převeden na nájemce.
Veškerá občanská vybavenost v bezprostřední blízkosti. Výhodou města Přeštice je výborná dojezdová vzdálenost do Plzně a do Klatov, cca 20 km. To umožňuje rychlé spojení autem nebo hromadnou dopravou (vlakem, autobusem). Nově otevřený obchvat Horní Lukavice zkrátil dobu dojezdu do Plzně na ca 10 minut jízdy autem.

Nabízí se nezařízený, předání druhá polovina října. Pro bližší informace či prohlídku kontaktujte makléře.

Parametry nemovitosti

Cena
14 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
plus zúčtovatelná záloha ve výši 3.500,- Kč/měsíc za elektřinu, plyn, vodu a svoz komunálního odpadu. Internet bude převeden na nájemce.
Aktualizováno
3. 9. 2024
Adresa
Rybova, Přeštice
ID
0100
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
49 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mgr. Martina Opatrná

Mgr. Martina Opatrná

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu kanceláří v Přešticích?

Podobné nemovitosti