Prodej rodinného domu, Brno, Slezákova, 171 m2

Slezákova, Brno

14 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 66 720 Kč /za měsíc

(bez DPH, + provize RK, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Brně

Informace k domu

Hledáte jedno nebo dvojgenerační RD v klidné části Brna? Přitom v blízkosti centra s možností odpočinku v přilehlých částech Lesná a Soběšice? Pokud přemýšlíte, jak vyřešit vlastní bydlení s možností samostatného prostoru pro rodiče nebo zřízení malé provozovny k podnikatelským účelům (kadeřnice, kosmetika, masáže ap.) nebo kanceláře v přízemí, je tento dům právě pro vás.

Cihlový řadový 3 podlažní rodinný dům z 80.let najdete na ulici Slezákova, na úbočí svahu mezi ulicí Kohoutova a Lozíbky.
Jižní uliční vchod je akcentován dlouhým schodištěm s malou předzahrádkou. Přímo z ulice je dostupná garáž, která v zadním samostatném prostoru ukrývá vybudovaný malebný vinný sklípek.

Vyvýšené přízemí skýtá samostatné bydlení, koupelnu s vanou a WC. Součástí podlaží je i další místnost sloužící v současnosti jako komora.

Točité schodiště vede do dvou obytných pater s balkóny. V 1.patře se nachází rozlehlý obývací pokoj s přilehlou kuchyní, spíží a WC. Malý spojovací prostor směřuje obyvatele k odpočinkovému posezení na 21m2 obdelníkové terase s přímým přístupem do zahrady plné ovocných stromů.

Ve 2.patře se nachází 3 oddělené ložnice a koupelna se sprchovým koutem a WC.

Tento nevšední řadový rodinný dům v blízkosti centra města Brna se rozkládá na pozemku 234m2. Celková užitná plocha je 171m2, přičemž každé podlaží je 57m2. Je napojen na veškeré energie - místní vodovod a kanalizaci, elektřinu a ústřední plynové topení. Na domě je plochá střecha, která byla spolu s plastovými okny v nedávné době renovována. Podlahový prostor obytných místností je pokryt parketami.

Zaujala vás tato zajímavá nabídka? Neváhejte mě kontaktovat a domluvit si prohlídku! Budu se na vás těšit.

Parametry domu

Cena
14 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
bez DPH, + provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
3. 9. 2024
Adresa
Slezákova, Brno
ID
18348
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
171 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
234 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Mgr. Regina Klingerová

Mgr. Regina Klingerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Brně?

Podobné nemovitosti