Prodej vily, Říčany, Dukelská, 276 m2

Dukelská, Říčany

55 550 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 264 735 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Říčanech

Informace k domu

Reprezentativní bydlení pro skutečně bohatý život. S takovou vizí byla stavěna nadčasová vila o dispozici 7+kk v jedné z nejlukrativnějších lokalit u Prahy.

Tři patra v exkluzivní kvalitě voní novotou.
Vila, kterou vám dnes představujeme, je úchvatná – žádnou podobnou v okolí nenajdete, a to se nachází v jedné z nejprestižnějších lokalit u Prahy! Podívejme se nejprve do jejích interiérů.

V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj s krbem, kuchyňským koutem a jídelním stolem. Dále pokoj pro hosty, WC, sprcha, šatna, komora a garáž pro dvě auta. Velkolepá terasa okolo bazénu má téměř 109 m2.

První patro se právem pyšní nádhernou terasou o rozloze 22 m2. To ale zdaleka není vše. Najdete tady královskou ložnici s vlastní šatnou a koupelnou, dětský pokoj, dva další pokoje a společnou koupelnou s vanou i sprchovým koutem.

Druhé patro má rohovou pracovnu a terasu o rozloze 16 m2. Vila je postavena z vytříbených materiálů od top výrobců včetně hliníkových oken s izolačním trojsklem.

Dvojgaráž je vybavena zařízením Wallbox pro nabíjení elektromobilu. Bezpečnost zajistí špičkový systém Jablotron, vstupní dveře mají čtečku otisků prstů. Bazén, automatickou závlahu zahrady, alarm, kamery a klimatizaci můžete ovládat přes chytrý telefon.

Na zahradě láká venkovní vyhřívaný bazén s protiproudem
Vydejme se nyní do zahrady. Nemovitost stojí na pozemku o celkové ploše 1177 m2 s pěstěnou zelení. Kořeny zde zapustily dvě rostlé jabloně, hrušeň, třešeň a velký ořešák. Dominantou je bezesporu venkovní plavecký bazén 7x3 m vybavený protiproudem a vlastním tepelným čerpadlem. Na udržované zahradě najdete zahradní domek o ploše 15 m2.

Říčany, vítěz soutěže o nejlepší místo pro život v Česku
Bydlet budete ve skvělé společnosti. Nemovitost se nachází ve vilové čtvrti města Říčany, které již několikrát po sobě získalo titul nejlepší místo k žití v ČR. Šestnácti tisícové město v okrese Praha-Východ nabízí plnou občanskou vybavenost. Lokalita byla odedávna oblíbeným výletním letoviskem Pražanů, proto je plná vytříbených kaváren a restaurací. V létě láká retro koupaliště Jureček, celoročně pak velké množství cyklostezek, hokejový stadion, tenisová akademie Karolíny Plíškové, ragbyový klub a další možnosti aktivního trávení volného času.

Klíčové parametry nemovitosti
- Říčanská vila 7+kk s rozlohou 276 m2 stojí na pozemku o celkové ploše 1177 m2
- Venkovní vyhřívaný bazén s terasou téměř 109 m2, zahrada s ovocnými stromy
- Top materiály jako dubový masiv, ručně foukaná designová světla, okna s trojsklem
- Garáž pro dvě auta včetně zařízení Wallbox pro nabíjení elektromobilu
- Vilová čtvrť Říčan, které několikrát po sobě získaly titul nejlepšího místa k žití v ČR.
- více informací na www.exkluzivnivilaricany.cz Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107008.

Parametry domu

Cena
55 550 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 9. 2024
Adresa
Dukelská, Říčany
ID
N107008
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
276 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1177 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Dušan Měchura

Dušan Měchura

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Říčanech (okr. Praha-východ)?

Podobné nemovitosti