Prodej bytu 2+kk, Vrchlabí, Pražská, 83 m2 (ID: 2022892)

Pražská, Vrchlabí, okres Trutnov

7 670 000 Kč HYPOTÉKA od 36 553 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Doporučené firmy v Vrchlabí

Informace k bytu

Prodej bytu 2+kk, 83 m² Vrchlabí, ul. Pražska

Prodej bytu v developerském projektu Viva – Vrchlabí
Lokalita:
Nabízíme k prodeji moderní byt 2+kk v novém, již zkolaudovaném developerském projektu v žádané lokalitě Vrchlabí.
Jednou z největších předností tohoto bytu je jeho poloha. Komplex Viva Vrchlabí je situován tak, že vše potřebné máte na dosah ruky. Školy, veřejná doprava, sportoviště i centrum města s plnou občanskou vybaveností jsou kousek od vašeho nového domova. A to vše v těsné blízkosti krásné přírody Krkonoš, která nabízí nespočet možností pro aktivní odpočinek i relaxaci.
Byt:
Celková plocha je 82,7 m² a skládá se z bytové jednotky o dispozici 2+kk (52,59 m²), terasy (25,2 m²), která je ideálním místem pro ranní kávu nebo večerní relaxaci. Byt s prostornou terasou je umístěn ve čtvrtém nadzemním patře. K bytu náleží cyklobox (2,4 m²) s nabíjecí jednotkou a parkovací stání v podzemních garážích domu.

• Nabízíme vám možnost družstevního financování.
• 30 % svých financí.
• Splátky formou nájmu.

Vybavení a standard:
Dům plní nejvyšší standardy stavby – vstupní dveře do všech bytů jsou bezpečnostní a protipožární. Sanita od značky Hansgrohe, Huppe Design pure, osvětlení v koupelnách a na WC pak zajišťují svítidla Molto Luce Charm systém PD nástěnné a Molto Luce Muso Square stropní. Jako podlahová krytina vinylová podlaha KPP Homeklick, velkoformátová keramická dlažba 60x60cm Marazzi Appeal u teras je použita velkoformátová keramická dlažba – Marazzi TreverkHome 20 rettificato 40x120x2 cm.

Komplex Viva Vrchlabí
Projekt je dokonalou symbiózou čtyř stylových domů s 58 bytovými jednotkami, propojenými garážemi. V bytových domech jsou výtahy. Představte si, že všechny vaše sportovní potřeby jsou bezpečně uložené a vy máte plný prostor pro život.

• Dispozice bytu je 2+kk.
• 4. NP.
• Užitná plocha 52,59 m².
• Celkem podlahová plocha 82,7 m².
• Terasa 25,2 m².
• Parkovací stání.
• Cyklobox 2,3 m² s nabíjecí stanicí.

Naprosto výjimečná poloha v rámci Vrchlabí i Krkonoš nadchne milovníky sportu i rodiny, plánující se přesunout blíž k přírodě do města s plnou občanskou vybaveností. Krkonoše máte doslova na dlani. Do Špindlerova Mlýna autem 20 minut, do Rokytnice nad Jizerou 30 minut, Černý důl je jen 13 minut, Herlíkovice pouze 9 minut a 12 minut k Aquacentru Vrchlabí. Město nabízí bohaté možnosti nákupů od klasických obchodů až po farmářské trhy. Jsou tu jesle, několik školek, školu i domov pro seniory. Nachází se zde vyhlášená nemocnice, vlakové a autobusové nádraží, zámek s parkem i městský park.
Budova je navržena s ohledem na energetickou úspornost a ekologickou šetrnost. Energetická náročnost budovy B. Některé fotografie jsou ilustrační. Uvedené informace mají pouze informativní charakter a mohou se v průběhu inzerce změnit.

Přijměte naše pozvání k prohlídce a učiňte první krok k životu, o kterém jste vždy snili. Nenechte si ujít tuto příležitost a objevte investici nebo svůj nový domov ve Vrchlabí.
Kontaktujte makléře pro více informací nebo si rovnou domluvte prohlídku bytu.

Parametry bytu

Cena
7 670 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
7. 9. 2024
Adresa
Pražská, Vrchlabí, okres Trutnov
ID
0116
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
83 m2
Vybaveno
Ne
Vlastnictví
Družstevní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Soňa Dóžová

Soňa Dóžová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Vrchlabí?

Podobné nemovitosti