Prodej chaty, Hrusice, Pod Dálnicí, 70 m2

Pod Dálnicí, Hrusice

2 970 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 154 Kč /za měsíc

(Včetně právního servisu a provize.)

Doporučené firmy v Hrusicích

Informace k domu

Zděná a útulná chata kousek od Prahy na adrese Pod Dálnicí ev. č. 171 v Hrusicích je na vlastním pozemku s výměrou 578 m2. Samotná chata má přibližně 70 m2 ve dvou podlažích o dispozici 2+1. K tomu je pod chatou suchý sklípek a kůlna na rovné zahradě.

Chata je z roku 1967 a po celou dobu byla skvěle udržována. V průběhu nedávných let prošla zásadními opravami a modernizací. Střecha, původně plechová, byla vylepšena latěmi a krytinou Lindab a nové okapy byly instalovány v roce 2011. V roce 2015 byla provedena izolace a drenáž kolem chaty. Komíny pro dva krby jsou opravené. Některé elektrické rozvody byly modernizovány v letech 2007 a 2017. Rozvod vody byl vyměněn za plastové potrubí v roce 2015 a koupelna prošla rekonstrukcí v roce 2017.
Ohřev vody je přes 80 litrový bojler. Na pozemku je vlastní 18 m hluboká vrtaná studna z roku 2008. Odpad z kuchyně a koupelny je odveden do trativodu, toaleta je suchá a oddělená v zahradní kůlně. Pro vylepšení doporučujeme opravu jihozápadní stěny chaty.

Součástí prodeje je i spoluvlastnický podíl na příjezdové komunikaci přímo k chatě. Parkování je připravené na pozemku za vlastní brankou. Za pouhých dvacet minut jízdy autem se dostanete do Prahy. Za tři minuty autem na vlakovou stanici v Senohrabech. Autobusová zastávka je pouze sto metrů od chaty a nabízí spojení do okolních obcí jako jsou Mnichovice, Ondřejov, Pyšely a Nespeky.

Místo nabízí úžasnou přírodu s lesy a rybníky, kde se můžete věnovat rybolovu, houbaření a procházkám s několika turistickými cíli. U řeky Sázavy je skvělé koupání. Kousek od chaty je sportoviště s tenisovými kurty. V Senohrabech najdete několik dobrých restaurací a obchod se smíšeným zbožím. Oblast Hrusice, známá jako Ladův kraj, je proslulá nejen restauracemi, ale i vyhlášenými cyklostezkami. Je tu také místní knihovna, myslivecký spolek, TJ Sokol a mnoho dalšího.
Zde najdete všechno, co k rekreaci potřebujete.

Ozvěte se a rád Vás provedu osobně na prohlídce.

Ondřej Kučera
osobní realitní makléř

Parametry domu

Cena
2 970 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně právního servisu a provize.
Aktualizováno
3. 9. 2024
Adresa
Pod Dálnicí, Hrusice
ID
13229
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
70 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Polosamota
Podlahová plocha
70 m2
Plocha nemovitosti
578 m2
Elektřina
230V
Odpad
Trativod
Topení
Lokální elektrické
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Studna
Sklep
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Ondřej Kučera

Ondřej Kučera

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Hrusicích?

Podobné nemovitosti