Prodej bytu 2+1, Ostrava, Tavičská, 124 m2

Tavičská, Ostrava

2 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 961 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Ostravě

Informace k bytu

Nabízím k prodeji byt 2+1 se zahrádkou a parkováním v Ostravě na Tavičské ulici, který je situován v přízemí a podkroví.
V přízemí se nachází vstupní předsíň s bezpečnostními dveřmi, koupelna s WC, spíž, kuchyň a obývací pokoj. Po dřevěném schodišti se vchází do podkroví, kde je ložnice, půda a půdní ochoz s úložným prostorem. Na půdě je možnost zbudování další místnosti. Byt je podsklepen.
Ústřední topení je řešeno plynovým kombinovaným kondenzačním kotlem, který ohřívá i vodu. Nemovitost je napojena na elektřinu, plyn, obecní vodovod a kanalizaci.
K bytu je možno užívat samostatnou zahrádku 156 m2, ve které se nachází kotec pro psa a stání pro auto. V dosahu je veškerá občanská vybavenost. Náklady na bydlení pro jednu osobu jsou 3000 Kč/měsíc.
Pro doplňující informace nebo prohlídku bytu mě prosím kontaktujte. Do konce září 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Parametry bytu

Cena
2 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 9. 2024
Adresa
Tavičská, Ostrava
ID
130741
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
124 m2
Patro
2. z 2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
124 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Věra Šmoldasová

Věra Šmoldasová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Ostravě?

Podobné nemovitosti