Prodej rodinného domu, Tachov, Jiráskova, 140 m2

Jiráskova, Tachov

4 849 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 109 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Tachově

Podlahy

Stěhovací služby

Informace k domu

Právě nyní je k prodeji klidný rodinný dům s dobrou dostupností ve vyhledávané části Tachova na adrese Jiráskova 1143. Tento příjemný dům se nachází v bezpečné a rodinně orientované lokalitě, ideální pro děti. V okolí se nachází školy, školky, parky a další atrakce pro nejmenší, což zajišťuje pohodlný a zajímavý život pro celou rodinu.

Dům se nachází v klidné zástavbě rodinných domů. Pohodlnou chůzí jsou na dosah poliklinika, úřady, pošta, kino, gymnázium, školy, školky, obchody, autobusové i vlakové nádraží.

Dům disponuje 4 pokoji a samostatnou kuchyní s výhledem na zahradu, kde si děti mohou hrát a rodiče relaxovat. K dispozici je také sklep a garáž, což usnadňuje organizaci a ukládání věcí pro celou rodinu. Dětské pokoje jsou prostorné a světlé, ideální pro pohodlný pobyt nejmenších členů rodiny.

Celková zastavěná plocha domu činí 82m², s přilehlou zahradou o rozloze 234m² a garáží 22m². Dům je dobře udržovaný. K dispozici jsou také parkovací místa před domem, aby bylo zajištěno pohodlí pro více členů rodiny.

Tento rodinný dům je skvělou volbou pro ty, kteří hledají bezpečné a komfortní bydlení pro svou rodinu. V případě zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat.
Prohlídky se uskuteční v pátek 11.10.2024 od 17h a sobotu 12.10.2024 9-12h. Svůj čas si rezervujte emailem (kamila.sebkova@re-max.cz), nebo telefonicky (606418787).

Parametry domu

Cena
4 849 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 10. 2024
Adresa
Jiráskova, Tachov
ID
0061-NP02695
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
140 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
338 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 37 lidí

Prodejce

Ing. Kamila Šebková

Ing. Kamila Šebková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Tachově?

Podobné nemovitosti