Pronájem bytu 3+1, Varnsdorf, Legií, 140 m2

Legií, Varnsdorf

15 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Doporučené firmy v Varnsdorfu

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Naše společnost Vám exkluzivně nabízí kompletně zrekonstruovaný byt č.1. dispozičně řešený jako 3+1 o velikosti cca 140 m2, s krásným výklenkem a výhledem do zeleně v 1. patře činžovního domu, který prošel kompletní rekonstrukcí v centru města Varnsdorf.
Byt se nachází na ulici Legii v blízkém dosahu nákupního centra, veškeré občanské vybavenosti a autobusového nádraží. Byt je výborně dispozičně řešen. Dispozice bytu: centrální vstupní hala, obývací pokoj, plně vybavená kuchyň s jídelní částí a spotřebiči (plynová varná deska, trouba, myčka značky Bosch), spíž, dvě ložnice, šatna, koupelna s vyhřívanou podlahou, pračkou značky Bosch a samostatné WC.
Vysoký standard provedení, kvalitní materiály a vybavení, dubové parkety, dlažby a obklady, podlahové vytápění koupelny, bezdrátový termostat pro regulaci teploty v bytě, kondenzační plynový kotel.
Vstup do budovy je zajištěn pomocí čipů, společné prostory chodeb a prostor kolem celého domu jsou monitorovány kamerovým systémem.
Nájemné činí 15.000 Kč + poplatky za společné služby a spotřebu energií se hradí zvlášť, vratná kauce ve výši dvou měsíčních nájmů, nájemce nehradí provizi RK, parkovací stání za dodatečný poplatek. K dispozici od 1.11.2024
Prohlídka je možná kdykoli a určitě ji velmi doporučuji.

Parametry bytu

Cena
15 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
2. 9. 2024
Adresa
Legií, Varnsdorf
ID
05482
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
140 m2
Patro
1.
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 18 lidí

Prodejce

Pavel Nechutný

Pavel Nechutný

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+1 v Varnsdorfu?

Podobné nemovitosti