Prodej kanceláře, Brno, Elišky Přemyslovny, 355 m2

Elišky Přemyslovny, Brno

17 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 83 400 Kč /za měsíc

(Včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Brně

Informace k nemovitosti

Prodej rodinného domu s možností kombinace bydlení a podnikání na strategickém místě!

Nabízíme k prodeji dvoupodlažní rodinný dům o užitné ploše 355 m² a dispozici 6+1 se dvěma koupelnami, dvorkem, prostornou garáží a potenciálem s možností rozšíření přilehlého objektu.

Díky svému dispozičnímu řešení je tento dům ideální pro kombinaci bydlení a podnikání na jednom místě.
V přízemí se nachází obývací pokoj propojený s kuchyní, dva pokoje a koupelna s oddělenou toaletou. Pravá část přízemí, která byla využívána pro podnikání, nabízí vynikající zázemí – kancelář a garážový prostor vhodný pro dílnu nebo autoservis. Tato část má svůj vlastní vstup a je od hlavního domu oddělena, přístupná pouze přes dvorek.
Přízemí se rekonstruovalo před deseti lety. Kompletně nová elektroinstalace, voda, odpady a plyn. Nové veškeré povrchy, podhledy, podlahy, krytiny a dveře.

Do patra se vstupuje po dřevěném schodišti, kde se nacházejí tři pokoje a koupelna. Druhé nadzemní podlaží bylo kompletně zrekonstruováno v roce 2020, včetně nové střechy s krovy, krytinou a stropy. Střecha je tepelně izolovaná. Všechny pokoje jsou vybaveny klimatizací napojenou na tepelné čerpadlo.

Dům je vytápěný plynovým kotlem, ve všech místnostech jsou radiátory.
Voda je ohřívaná elektrickým bojlerem. Veškeré instalace jsou nové.

Potenciál domu:
K domu přiléhá přístavba, která v současné době zahrnuje jedno podlaží a půdní prostor. Tuto část lze v budoucnu rozšířit o další podlaží, čímž vzniknou další obytné místnosti nebo ji lze přestavět na bytové jednotky. Pro variantu rozšíření obytných místností máme zpravovaný projekt.

Lokalita:
Dům je umístěn na strategickém místě, v blízkosti autobusové zastávky a přivaděče na dálnici D1 směrem na Prahu nebo D2 směrem na Bratislavu, což zajišťuje vynikající dopravní dostupnost. V bezprostředním okolí naleznete veškerou občanskou vybavenost, včetně nákupního centra, Tesca, obchodů, restaurací, kaváren a bister. Nemocnice Bohunice je také nedaleko. Pro trávení volného času je k dispozici řada možností, jako jsou dětská hřiště, venkovní sportoviště, koupaliště, fotbalové hřiště a cyklostezka.

Průkaz energetické náročnosti budovy zatím není k dispozici, proto je automaticky uvedena třídu G.

Pro více informací nebo sjednání prohlídky mě neváhejte kontaktovat!

Parametry nemovitosti

Cena
17 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně právního servisu
Aktualizováno
2. 9. 2024
Adresa
Elišky Přemyslovny, Brno
ID
0458
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
355 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Mgr. Patrik Fornůsek

Ing. Mgr. Patrik Fornůsek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje kanceláří v Brně?

Podobné nemovitosti