Prodej bytu 3+kk, České Budějovice - České Budějovice 7, Lidická tř., 97 m2 (ID: 2022179)

Lidická tř., České Budějovice - České Budějovice 7

7 490 000 Kč HYPOTÉKA od 35 695 Kč /za měsíc

(včetně parkovacího stání)

Doporučené firmy v Českých Budějovicích

Informace k bytu

Prodej prostorného bytu 3+kk, balkón 9 m², sklep, parkovací stání

Nabízím k prodeji zděný, velice prostorný byt 3+kk s balkonem, sklepem a venkovním parkovacím stáním, který se nachází v jedné z nejlukrativnějších lokalit Českých Budějovic.

Je postaven se zaměřením na maximální pohodlí, praktičnost a funkčnost pro komfortní rodinné bydlení.
Dispozice: vstupní chodba-předsíň se vstupy do obývacího pokoje, ložnice, šatny, koupelny a toalety. Obývací pokoj s kuchyňským koutem, samostatný pokoj, balkón.

Předsíň (11,4m²), kuchyně (7,7m²) s novou, moderní kuchyňskou linkou a jídelním koutem je součástí obývacího pokoje (20,9m²). Z obývacího pokoje je vstup do velkého samostatného pokoje (17,8m²) s vestavěnou skříní a na prostorný balkón (9,2m²), který nabízí prostor pro posezení a grilování s rodinou a přáteli. Prosvětlený obývací pokoj je vybaven klimatizací, která přispívá k pohodlí v bytě i během horkých letních dní. Nová kuchyňská linka nabízí velkou pracovní plochu, dostatek úložného prostoru a moderní vestavěné spotřebiče. Ložnice (17m²) je orientována na severovýchod, což zaručuje příjemné klima na spaní i v letních měsících. Koupelna (6,9m²) s vanou a sprchovým koutem a veškerými přípojkami pro pračku a sušičku. Samostatná toaleta zajišťuje maximální komfort pro obyvatele bytu. Velmi praktická šatna (2,6m²) se vstupem z chodby je vedle ložnice.

V obytných místnostech jsou nové plovoucí podlahy a část stěny v obývacím pokoji je obložena dekorativním kamenným obkladem.

K bytové jednotce náleží zděný sklep (2,7m²) umístěný v přízemí u výtahu. V případě potřeby je možné využívat společnou kolárnu.

Součástí prodeje je i venkovní parkovací stání pro osobní automobil vedle domu.

Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají prostorné, moderní a komfortní bydlení v klidné lokalitě. V okolí najdete vše, co potřebujete pro pohodlný život: cyklostezky pro aktivní odpočinek, dětská hřiště, školky a školy, lékaři, zastávky MHD, obchody i veškerou občanskou vybavenost.

Současný majitel bytu má v pronájmu udržovanou zahrádku (oplocená, okrasný trávník, posezení, zahradní domek), která se nachází cca 100 m od domu a je možné si ji po domluvě s vlastníkem pozemku pronajmout.

Koupi je možné financovat hypotečním úvěrem, který Vám pomohu zprostředkovat.

V případě vícero zájemců bude majitel upřednostňovat nejvýhodnější nabídku.

Kontaktujte mě kdykoliv pro další informace či prohlídku nemovitosti.

Parametry bytu

Cena
7 490 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně parkovacího stání
Aktualizováno
23. 9. 2024
Adresa
Lidická tř., České Budějovice - České Budějovice 7
ID
15024
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
97 m2
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Ing. Luboš Janeček

Kněžskodvorská 522/16, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Luboš Janeček

Luboš Janeček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Českých Budějovicích?

Podobné nemovitosti