Prodej vícegeneračního domu, Drnovice, 145 m2

Drnovice

7 790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 37 125 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Drnovicích

Informace k domu

Nabízíme k prodeji prostorný vícegenerační dům, ideální pro rodinné bydlení nebo investice, v klidné obci Drnovice u Vyškova.
Tento dům je skvělou volbou pro ty, kteří hledají komfortní bydlení s možností dalšího rozšíření, stejně tak jako vynikající dostupnost do Brna.
Dispozice domu:
• Přízemí: Prostorný byt 3+1 o celkové ploše 81,05 m2. Tento byt nabízí tři pokoje, kuchyň, samostatné WC a koupelnu. K náleží bytu terasa o velikosti 18,03 m2 s výhledem na zahradu.
• 1. nadzemní podlaží: Byt 2+1 s celkovou výměrou 63,84 m2. Byt má dvě místnosti a kuchyň, samostatné WC a koupelnu, které poskytují dostatek místa pro menší rodinu nebo hosty. Možnost další výstavby na půdě o ploše 17,9 m2 (s úkosem) umožňuje vytvořit další obytný prostor dle vašich představ.
• Sklep a technické zázemí: Sklep o celkové ploše 28,65 m2 poskytuje dostatek prostoru pro skladování.
Součástí domu je také garáž o velikosti 14,53 m2, dílna a kotelna o celkové ploše 31,87 m2, což je ideální pro kutily nebo jako technické zázemí.
• Zahrada a exteriér: Na zahradě se nachází další terasa s krbem o rozloze 17,05 m2, ideální pro grilování a venkovní posezení.
Rekonstrukce:
Dům má novou fasádu se zateplením (polystyren tl. 50-140 mm) a plastová okna s izolačním trojsklem, což zajišťuje nízké energetické náklady a vysoký komfort bydlení.
Interiéry domu jsou však v původním stavu, což umožňuje budoucímu majiteli upravit si vnitřní prostory dle vlastních představ a potřeb.
Obec Drnovice:
Dům se nachází v obci Drnovice, která leží jen 3 km od Vyškova a 22 km od Brna, což zajišťuje skvělou dostupnost do měst a zároveň klidné venkovské prostředí. Drnovice jsou známé svou bohatou historií, nachází se zde například kostel sv. Vavřince ze 17. století a zámek Drnovice z let 1866–1869. Obec je také známá díky fotbalovému klubu 1. FK Drnovice, který se v letech 1993 až 2005 zúčastnil 10. sezóny české první ligy.
Tento vícegenerační dům je ideální volbou pro rodiny hledající pohodlné bydlení s možností dalšího rozšíření v malebném prostředí, které nabízí jak klid, tak výbornou dostupnost do okolních měst. Pro více informací a sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat.
Majitel si vyhrazuje právo výběru kupujícího podle vlastních kritérií.

Parametry domu

Cena
7 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
1. 9. 2024
Adresa
Drnovice
ID
00038
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
324 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
145 m2
Plocha nemovitosti
542 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Petra Burianová

Oslavanská 509/71, Ivančice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 29 lidí

Prodejce

Petra Burianová

Petra Burianová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vícegeneračních domů v Drnovicích (okr. Vyškov)?

Podobné nemovitosti