Prodej rodinného domu, Prštice, Úzká, 129 m2 (ID: 2021748)

Úzká, Prštice

9 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 45 227 Kč /za měsíc

(včetně provize a právních služeb )

Doporučené firmy v Pršticích

Informace k domu

Nabízíme jedinečnou příležitost ke koupi elegantního rodinného domu v Pršticích, malebné obci nacházející se na okraji přírodního parku Bobrava, pouhých 20 kilometrů od centra Brna. Tento zateplený cihlový dům se nachází v klidné ulici Úzká a disponuje prakticky řešenou dispozicí 4+kk ve dvou podlažích s celkovou užitnou plochou přibližně 151 m2.

K nemovitosti náleží oplocený pozemek o rozloze 550 m2 s víceúrovňovou zahradou, garáží s automatickými vraty a prostornou terasou. Dům je vybaven kvalitními a moderními materiály, včetně nových podlah, dveří, stylového nábytku, krbových kamen, plně vybavené kuchyňské linky se spotřebiči, koupelny s elektrickým podlahovým vytápěním, vanou i sprchovým koutem a designovým schodištěm se skleněným zábradlím.

Dům prošel v posledních letech důkladnou rekonstrukcí, která započala již v roce 2013 a zahrnovala částečnou přístavbu 1.NP a kompletní nástavbu 2.NP. Kolaudace domu a jeho současné podoby proběhla v roce 2019. Současní majitelé uvažovali o renovaci koupelny - její možnou podobu můžete vidět na vizualizacích ve fotogalerii. V případě potřeby je možné v 2.NP vytvořit další pokoj a změnit velmi jednoduše dispozici na 5+kk (více informací rádi poskytneme při prohlídce).

Nemovitost je připojena na všechny inženýrské sítě (plyn, kanalizace, elektřina, vodovod). Vytápění zajišťuje plynový kotel s průtokovým ohřevem a kamna na dřevo v obývacím pokoji. Celkové náklady za topení za minulou topnou sezónu činily cca 15.000,- Kč (9.000,- Kč plyn a 6.000,- Kč dřevo). Ohřev vody je řešen elektrickým bojlerem. Zálohy na elektřinu činí cca 2.500,- Kč/měsíc, zálohy na vodné a stočné cca 1.000,- Kč/měsíc.

Tento pečlivě zrekonstruovaný dům nabízí ideální rodinné bydlení v klidné lokalitě s výbornou dostupností do Brna i ostatních okolních měst (Rosice, Pohořelice apod.) Okolní příroda je ideální pro sportovní aktivity, cykloturistiku či procházky, přičemž veškerá občanská vybavenost, včetně školy, školky, sportovní haly a restaurací, je na dosah ruky.

Možnost nastěhování je po dohodě (odhadujeme nejpozději do 4 měsíců od provedení vkladu do KN). Dům se prodává částečně vybavený vestavěným nábytkem.

Průkaz energetické náročnosti uvádí třídu D.

Uvedená cena je konečná a obsahuje veškeré náklady spojené s převodem nemovitosti.
Pro další informace či domluvení prohlídky kontaktujte realitní makléřku.



Parametry domu

Cena
9 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právních služeb
Aktualizováno
1. 9. 2024
Adresa
Úzká, Prštice
ID
20240115
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
151 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
129 m2
Plocha nemovitosti
550 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Renoma Real s.r.o.

Jana Babáka 2733/11, Královo Pole, 612 00 Brno, Brno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Lucie  Rusznyáková

Lucie Rusznyáková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Pršticích?

Podobné nemovitosti