Prodej rodinného domu, Tuřice, 136 m2 (ID: 2021416)

Tuřice

11 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 54 758 Kč /za měsíc

(včetně provize a právního servisu)

Doporučené firmy v Tuřici

Informace k domu

Exkluzivně nabízíme k prodeji novostavbu rodinného domu v Tuřicích u Prahy, v polovině dálnice mezi Prahou a Mladou Boleslaví.
Dům s dispozicí 4+kk + malá pracovna a má užitnou plochu 136 m2 s výstupem na terasu o velikosti 13,4 m2. Celková plocha pozemku je 812 m2. Dům je aktuálně po kolaudaci.

Centrální místnost pro kuchyň, kuchyňský ostrůvek, jídelnu a obývací pokoj má plochu 46 m2. Na ni na jedné straně navazuje ložnice s vlastní šatnou a vlastní koupelnou a na druhé straně další 2 pokoje, koupelna a malá pracovna (nebo šatna). Z hlavní místnosti je portálovým oknem výstup do prostoru pro terasu. V jednom z pokojů je samostatný výstup na zahradu a je zde zhotovena příprava pro umyvadlo. Tento pokoj umožňuje využití i pro podnikání (masáže, kosmetika, kadeřnictví, …).

Dům má vlastní studnu a odpad je řešen tlakovou kanalizací. O vytápění a ohřev TUV se stará tepelné čerpadlo s velmi účinným COP faktorem a s akumulační nádrží. Vytápění je podlahovým topením s rozvaděčem topné vody připraveným na chytré ovládání topných okruhů. V interiéru jsou rozvedeny datové a TV kabely a v exteriéru jsou doplněny elektrickými rozvody pro instalaci venkovního osvětlení, kamer nebo zabezpečení. Vnitřní osvětlení je připraveno na Google Asistent či jiné chytré řešení osvětlení. Komín s připraveným vývodem umožňuje vybavení Vašeho domova krbovými kamny.

K této nabídce je k dispozici virtuální prohlídka a video.

Parametry domu

Cena
11 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
1. 9. 2024
Adresa
Tuřice
ID
0020-NP09301
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
149 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
136 m2
Plocha nemovitosti
812 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX G8 Reality

Rohanské nábřeží 678/27, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Zdeněk Podlezl

Zdeněk Podlezl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Tuřici?

Podobné nemovitosti