Prodej bytu 2+1, Mariánské Lázně, Anglická, 94 m2 (ID: 2020915)

Anglická, Mariánské Lázně

6 300 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 024 Kč /za měsíc

(Cena k jednání, ceny včetně právního a finančního servisu, včetně odměny RK.)

Doporučené firmy v Mariánských Lázních

Informace k bytu

Hledáte bezpečné a klidné bydlení v Mariánských Lázních? Pak vaše očekávání možná naplní tato exkluzivní nabídka prodeje prostorného, dispozičně zajímavého bytu 2+1 s podlahovou plochou 94,1 m2, v OV, s parkovacím stáním.
Byt je součástí jednoho z nejhezčích bytových domů v Mariánských Lázní, který se nachází v klidné spodní části ulice Anglická, cca 300 m od městského parku!
Secesní vila Rezidence Luxemburg prošla celkovou nadstandardní rekonstrukcí, disponuje venkovním a chodbovým kamerovým systém, napojeným na PCO a pohybové senzory v bytech.
Samotný byt, který je předmětem prodeje, je od samého počátku užíván českými rezidenty a prošel (stejně jako celý dům) celkovou kvalitní rekonstrukcí.
Dispozice bytu nabídne předsíň (vstupní halu) se zádveřím (a prostorem pro šatnu a botník) + vstup do všech dalších místností!
Dominantní je hlavní obytná místnost s oddělenou kuchyní (s na míru řešenou kuchyňskou linkou a vestavěnými elektrospotřebiči + prostorem pro jídelnu), která je příjemně prostorná a členitá (část prostoru je využívána jako ložnice, kterou lze v případě potřeby oddělit a řešit tak další samostatný pokoj).
Dále zde najdete samostatný pokoj (aktuálně zařízený jako dětský pokoj), prostornou koupelnu (s oknem, vanou, WC, umyvadlem a přípojkou pro pračku) a technickou místnost (s vlastním elektrokotlem pro vytápění bytu, bojlerem pro ohřev teplé vody a úložnými prostory).
K bytu náleží vyhrazené parkovací místo na společném pozemku s vjezdovou bránou na dálkové ovládání.
V zadní, horní části pozemku se nachází posezení a je zde i zadní vstup do vily, ideální pro přístup k zaparkovaným autům a např. odnos nákupu do bytu.
Hlavní vstup do vily je z ul. Anglická, kde se nachází zajímavý bonus v podobě prostorného foyer, určeného pro všechny rezidenty domu!
O dům se stará správcovská firma, která zajišťuje vše potřebné po celý rok (včetně úklidu, údržby zeleně a odklizení sněhu).
Pokud vás tato nabídka (jejíž součástí je bezpečná úschova kupní ceny a kompletní právní servis) zaujala, neváhejte kontaktovat makléřku nabídky, která vám ráda zodpoví případné dotazy a zprostředkuje prohlídku této hezké nemovitosti.

Parametry bytu

Cena
6 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena k jednání, ceny včetně právního a finančního servisu, včetně odměny RK.
Aktualizováno
15. 9. 2024
Adresa
Anglická, Mariánské Lázně
ID
0253-NP01930
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
94 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
94 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 24 lidí

Prodejce

Ing. Ladislava Bárdošová

Ing. Ladislava Bárdošová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Mariánských Lázních?

Podobné nemovitosti