Prodej bytu 3+1, Hrádek nad Nisou, Tovární, 76 m2 (ID: 2020696)

Tovární, Hrádek nad Nisou

3 780 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 014 Kč /za měsíc

(včetně provize)

Doporučené firmy v Hrádku nad Nisou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Hledáte místo pro své nové bydlení či investici? Jste z Liberce a rádi byste vlastnili byt v okolí? Představuji ideální řešení.
V Hrádku nad Nisou – Doníně, v ulici Tovární se nachází rodinný dům, kde byla započata celková rekonstrukce a v rámci této rekonstrukce vzniknou dva byt 3+1 a podkrovní byt 3+kk.
Hrádek nad Nisou se nachází nedaleko města Liberce (15 minut autem), Frýdlantu ale také v pohraničí Německa a Polska.
Výsledkem bude moderní bydlení v domě se zahradou a parkováním na vlastním pozemku či uvnitř přilehlé stavby. To vše v docházkové vzdálenosti do centra Hrádku. V ceně je zahrnuta kompletní výstavba na klíč bez kuchyňské linky včetně zahradních úprav a zahradní pergoly pro čas relaxace s výhledem na řeku. Kupující má možnost si vybrat podlahové krytiny, interiérové dveře a sanitu koupelny. Plánovaný termín dokončení 01/2025.
Více informací na stránkách RELIA.
Nabízíme Vám zcela novou bytovou jednotku o dispozici 3+1 s výměrou 76,3 m2.
Popis bytu a jeho dispozici ukazuje vizualizace bytu ve fotogalerii:
- obývací pokoj s kuchyňským koutem - 20,7 m2,
- pokoj II - 16,4 m2,
- pokoj III – 10,7 m2,
- kuchyně - 8,2 m2,
- koupelna s WC – 6,1 m2,
- chodba 9,8 m2.
Společnou částí je pozemek o výměře 398 m2. Krom vlastního domu je na pozemku další samostatná zděná vedlejší stavba a příjemné zákoutí, kde bude zbudován společný prostor k posezení /relaxaci – pergola.
Na základě dohody bude možné byt upravit na přání zájemce. Materiály a vybavení bude možné vybrat z Katalogu standardů, a to od koupelny, podlah i dveří. Byt bude předán kupujícímu ve stavu dokončeném. Součástí není kuchyňská linka.
K výlučnému užívání k bytu patří oddělený podíl na vedlejší stavbě o podlahové ploše 29,8 m3, který můžete využít jako skladovací prostor. Svůj vůz můžete zaparkovat na pozemku.
Vytápění bytu zajišťuje vlastní plynový kotel v bytě.
Pokud Vás tato nabídka zaujala, kontaktujte makléřku, rádi Vám nabídku představíme. Financování koupě bytu s příslušenstvím Vám zajistíme v rámci našeho kompletního servisu.
Projekt Nové byty Hrádek - Donín je plně financován a zastřešen Českou spořitelnou.
To znamená, že všechny tři nové bytové jednotky vznikají pod pečlivým dohledem této renomované banky.
Co to pro vás jako zájemce znamená? Především klid na duši a spoustu výhod!
Česká spořitelna už pro vás má připravené odhady bytových jednotek. Pokud uvažujete o hypotéce, ušetříte si čas i peníze - nemusíte si odhad platit sami ani čekat na jeho výsledek. Navíc máte jistotu, že bankovní odhad bude odpovídat kupní ceně bytu.
A co se týče financování? I tady myslíme na vaše pohodlí a bezpečí. Stačí složit zálohu 10 % z kupní ceny na speciální projektový účet. Zbytek platíte až po kolaudaci a podpisu kupní smlouvy. Developerovi se kupní cena vyplácí teprve po předání bytu vám, novému majiteli.
Česká spořitelna navíc dohlíží na dodržování slíbených standardů bytů. Ty jsou součástí smlouvy o smlouvě budoucí kupní a jejich splnění před kolaudací..

Parametry bytu

Cena
3 780 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize
Aktualizováno
31. 8. 2024
Adresa
Tovární, Hrádek nad Nisou
ID
N50390
Stavba
Cihlová
Stav objektu
V rekonstrukci
Plocha užitná
76 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RELIA reality

8. března 12/3, Liberec V-Kristiánov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Žárská Karolína, MRE

Žárská Karolína, MRE

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Hrádku nad Nisou?

Podobné nemovitosti