Prodej bytu 3+1, Šumperk, 17. listopadu, 64 m2 (ID: 2020614)

17. listopadu, Šumperk

4 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 398 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Šumperku

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Informace k bytu

Pokud patříte mezi ty, kteří mají rádi stylové bydlení a nemáte prostor an chuť rekonstruovat, neměla by vám uniknout tato zajímavá příležitost. V centru města, ve zděném bytovém domě se 3 bytovými jednotkami na vás ve 3.NP čeká stylová 3+1, která stojí za to.

Byt v osobním vlastnictví prošel téměř kompletní zdařilou rekonstrukcí, a to včetně lehké úpravy dispozice. Dominuje obývací pokoj s krbovými kamny, která zajistí to pravé teplo domova a mimo jiné také umožní zásadně snížit provozní náklady na bydlení (další variantou jsou elektrické přímotopy). Na obývák navazuje ložnice, kde se nachází prostorná šatna a o úložné prostory v bytě tak není nouze. Dýhovaná kuchyňská linka skvěle zapadá do interiéru, stejně jako parketová podlaha a jelikož detaily dělají rozdíly, můžou vás také pobavit retro vypínače, kterými je vybaven celý byt a za zmínku rozhodně stojí také interiérové dveře z masivu. Prostorná koupelna je osazena sprchovým koutem a je zde také toaleta.

V bytě se nachází také další úložný prostor, který představuje přístěnek pod schody, dále lze využít půdní prostor a sklep, který patří k bytu má úctyhodných 21 m2. Přestože jste v centru, s parkováním problém mít nebudete, ve dvoře na společném pozemku je vyhrazeno vlastní parkovací místo a zastavit můžete i dole na ulici.

Tento byt je s ohledem na jeho stav a polohu vhodný jak pro vlastní bydlení, tak zde mohou skvěle fungovat krátkodobé pronájmy. Vašimi nejbližšími sousedy se stane park a nově zrekonstruovaný Hotel Perk se svou výbornou kuchyní. Veškerá občanská vybavenost je na dosah.

Neváhejte a přijďte se podívat osobně, byt je okamžitě připraven pro nového majitele. Zavolejte a domluvte si svůj termín. V rámci našeho realitního a finančního servisu vám také nabídneme nejvýhodnější variantu úvěru na bydlení, tak se mě na prohlídce určitě zeptejte! Obzvláště v těchto dnech a na tomto aktuálním realitním trhu je zajištěné financování zásadním klíčem k dobrému nákupu. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N106524.

Parametry bytu

Cena
4 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
31. 8. 2024
Adresa
17. listopadu, Šumperk
ID
N106524
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
64 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Mgr. Veronika Chládková

Mgr. Veronika Chládková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Šumperku?

Top nabídky

Podobné nemovitosti