Prodej bytu 3+1, Kralovice, Průběžná, 69 m2 (ID: 2020586)

Průběžná, Kralovice

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)

Doporučené firmy v Kralovicích

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Prodej bytu 3+1 s balkónem - Kralovice, Průběžná ul.

Prodej bytu 3+1 v Kralovicích, Průběžná
Hledáte hezké bydlení, kde budete mít vše po ruce? Mám pro Vás byt 3+1 s balkónem v osobním vlastnictví v Kralovicích v ulici Průběžná, kde hned za rohem jsou škola, školka, obchody, restaurace, pošta a třeba i lékař.

Byt se nachází v 1. NP z 5 a díky celkové výměře 65 m² si zde můžete vytvořit komfortní a prostorný domov, kde se budete cítit dobře. Byt se sestává z obývacího pokoje, ložnice, dětský pokoj, prostorná předsíň, kuchyně, koupelna, WC a sklep. Dále k bytu náleží balkón, společné prostory, prádelna, kočárkárna a sušárna.
Bytový dům byl kompletně revitalizován.
V okolí je mnoho možností výletů nejen po značených cyklotrasách např. zámek Manětín, Muzeum v Mariánské Týnici, Muzeum Rabštejn nad Střelou, klášter Plasy, Odlezelské jezero a vodopády, povodí řeky Střely, zámek a pivovar Chyše a dalších.
Nemovitost je možné financovat hypotečním úvěrem, který Vám zdarma vyřídíme za výhodnějších podmínek. Ráda Vám byt představím na osobní prohlídce.

Parametry bytu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
31. 8. 2024
Adresa
Průběžná, Kralovice
ID
292-NP00570
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
69 m2
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mgr. Jana Procházková

Mgr. Jana Procházková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Kralovicích (okr. Plzeň-sever)?

Top nabídky