Pronájem bytu 4+kk, Libeř, 120 m2 (ID: 2020025)

Libeř

18 900 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky 7.799 Kč měsíčně / 2 os (včetně elektřiny))

Doporučené firmy v Libeři

Informace k bytu

Vzhledem ke zvýšené poptávce o námi nabízené nemovitosti prosíme všechny vážné zájemce, aby nás pro rychlé vyřízení kontaktovali pomocí odpovědního formuláře u inzerátu. Následně Vám zašleme email s odkazem na krátký osobní dotazník. Po jeho vyplnění se vám ozveme a domluvíme se na dalším postupu a termínu prohlídky.

Nabízíme k podnájmu prostorný mezonetový byt o dispozici 4+kk s celkovou plochou 120 m2, nacházející se v přízemí a prvním patře rodinného domu s vlastním vchodem v klidné oblasti Praha-západ, Libeň u Libeře. K bytu náleží dvě parkovací místa a společná zahrada.

Po vstupu do bytu se ocitnete v prostorném obývacím pokoji, který je vybaven sedací soupravou, a je propojen s kuchyňským koutem. Kuchyňská linka je vybavena elektrickým sporákem, myčkou a troubou. V přízemí se rovněž nachází koupelna s velkou rohovou vanou, umyvadlem, toaletou a místem pro pračku. Po dřevěných schodech vedoucích z obývacího pokoje se dostanete do podkrovních prostor, kde jsou tři další pokoje.

Tato klidná lokalita nabízí pohodové bydlení s dobrou občanskou vybaveností a výborným spojením do Prahy. V okolí se nachází zastávka MHD, mateřská škola, obchod s potravinami a dětské hřiště.

Energetická náročnost je uvedena jako třída G, protože nemáme k dispozici platný energetický průkaz.

Byt je volný k nastěhování od 1.10.2024.

Parametry bytu

Cena
18 900 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky 7.799 Kč měsíčně / 2 os (včetně elektřiny)
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Libeř
ID
02439
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
120 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Flatimi

Plzeňská 3217/16, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Markéta Klojdová

Markéta Klojdová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 4+kk v Libeři?

Top nabídky