Prodej chaty, Blansko - Olešná, 40 m2

Blansko, Olešná

1 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 7 149 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Blansku

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme samostatně stojící chatu se zahradou v lokalitě Blansko – Olešná. Nachází se na okraji chatové oblasti, jedná se prakticky o samotu.

Chata o zastavěné ploše 23 m2 se nachází uprostřed mírně svažité zahrady a skládá se z velké obytné místnosti v přízemí, ve které se nachází i kuchyňský kout, v podkroví je velká spací místnost, odkud je přístup na velký balkon s výhledem do zeleně.

Jedná se o cihlovou chatu se sedlovou střechou, je podsklepená a celkově v udržovaném stavu. Vytápění je zajištěno krbem a krbovými kamny v přízemí chaty, WC je pouze suché, voda je k dispozici v IBC barelu - užitková.

Vstup do chaty je krytý přístřeškem, v těsné blízkosti se nachází velká zastřešená pergola a velké ohniště s posezením. Na rozlehlé zahradě nalezneme okrasné dřeviny a ovocné stromy.

Majitel je otevřen domluvě na ponechání vybavení včetně sekačky.

Pro více informací nebo domluvení termínu prohlídky neváhejte kontaktovat realitní makléřku.

Parametry domu

Cena
1 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 8. 2024
Adresa
Blansko, Olešná
ID
E1413BL006
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
40 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Samota
Plocha nemovitosti
1045 m2
Balkon
Sklep

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Michaela Šťastná

Michaela Šťastná

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Blansku?

Podobné nemovitosti