Prodej bytu 2+kk, Letovice, J. Haška, 52 m2

J. Haška, Letovice

3 590 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 109 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Letovicích

Informace k bytu

V zastoupení majitele nabízíme k prodeji krásný a světlý byt 2+kk o rozměrech 52 m2, který se nachází v klidné části města Letovice. Byt je situován ve čtvrtém podlaží výborně udržovaného domu bez výtahu. Prostorný a vzdušný obývací pokoj je spojen s částečně vybavenou kuchyní (sporák, trouba) a má velikost 17 m2.
Ložnice je tichá místnost o rozměrech 16 m2 s dostatkem úložného prostoru. Koupelna je vybavena sprchovým koutem a WC a má téměř 5m2. V koupelně je umístěn kotel, protože výhodou bytu je vlastní plynové vytápění.
Další vybavení: Součástí bytu je také sklep, který disponuje velkolepými 6m2 a umožňuje skladování například sportovních potřeb.
Na stejném patře jako byt, je další samostatná skladovací kóje.
Součástí prodeje je i označené parkovací stání před domem, takže vás po příjezdu domů nečeká nekonečně dlouhé hledání parkování.
Byt je ve velmi dobrém stavu a je částečně vybavený. Podlahy jsou pokryty plovoucími podlahami, na chodbě a v koupelně dlažbou.
Byt bude volný k nastěhováni od podzimu 2025. Nabízíme právní řešení např.: formou nájemní smlouvy, která by byla součástí procesu prodeje.
Lokalita a občanská vybavenost: Byt se nachází v klidné a žádané lokalitě s vynikající dopravní dostupností. V okolí najdete veškerou občanskou vybavenost – školy, školky, obchody, restaurace, lékárny a další.
Máte-li zájem o více informací a o případnou prohlídku bytu, neváhejte mne kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
3 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
30. 8. 2024
Adresa
J. Haška, Letovice
ID
E24_0086
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
48 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
52 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 21 lidí

Prodejce

Ivana Hlaváčková

Ivana Hlaváčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Letovicích?

Podobné nemovitosti