Prodej bytu 3+1, Kamenné Žehrovice, Karlovarská třída, 80 m2 (ID: 2019867)

Karlovarská třída, Kamenné Žehrovice

5 388 800 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 25 681 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Kamenných Žehrovicích

Informace k bytu

Atypický byt 3+1 s garáží, terasou a samostatnou provozovnou 15 minut od okraje Prahy? Samozřejmě.

Exkluzivně. Dovoluji si Vám nabídnout ke koupi víceúrovňový, atypický byt o dispozici 3+1 s garáží, terasou a nebytovým prostorem v přízemí, který se dá využít jako např. administrativní zázemí sídla firmy, provozovna účetních služeb, provozovna pro zkrášlovací služby všeho druhu (kosmetické a nehtové studio, masáže, kadeřnictví, aj.). Byt je umístěný v podkroví rodinného domu na hlavní třídě v Kamenných Žehrovicích, cca 15 minut od okraje Prahy. V přízemí rodinného domu je umístěna samostatná bytová jednotka, která je také v prodeji. Obě jednotky jsou přístupné ze dvora, který je uzavřen dvoukřídlými vraty; dvůr tvoří společné prostory bytových jednotek.

Byt s užitnou plochou 162,6m2 zahrnuje: bytovou jednotku v podkroví o podlahové ploše 80 m2, schody do patra a zastřešený ochoz s pergolou o ploše 21,8 m2, garáž s technickou místností s výměrou 27,5 m2 a zmíněný nebytový prostor v přízemí o ploše 33,3 m2. Byt je víceúrovňový, ložnice jsou přístupné po několika masivních dřevěných schůdcích, umístěných v kuchyni.

Dům i byt jsou kompletně zrekonstruovány. Byt je napojen a na vodovodní řad, kanalizaci a plyn. Vytápění je řešeno samostatným plynovým kotlem (deskové radiátory, Cu rozvody), kuchyňská linka je vybavena sklokeramickým sporákem s el. troubou, digestoří, lednicí s mrazákem, v koupelně je vana a WC; další WC je umístěno mezi ložnicemi. Umístění bytu ve dvoře se zázemím rodinného domu (prostorná garáž s technickou místností, prostorný dvůr s vyvýšenými záhony, ochoz se zastřešenou pergolou), spolu s atypickým prostorovým uspořádáním přispívá ke komfortnímu bydlení. Parkování je možné v garáži, ve dvoře, parkovišti supermarketu nebo na obecním parkovišti nedaleko domu.

Obec Kamenné Žehrovice má velmi hezky a účelně zrevitalizovanou náves a veškerou občanskou vybavenost v místě (základní a mateřská škola, lékařská péče, pošta, supermarket, specializované obchody, zahradnictví, aj.). Příjemné mikroklima v obci je zajištěno zalesněným územím na severovýchodě a Turyňským rybníkem (dnes přírodní rezervace). Obec je vyhledávána i pro vynikající dostupnost Prahy - Zličín, Motol (zastávka 1 minutu chůze) a pro přímé spojení do Kladna, Rakovníku, Nového Strašecí a Loun. D 6 je dostupná za 7 minut, okraj Prahy celkem za dalších 8 minut jízdy autem od bytu. Financování koupě bytu hypotečním úvěrem je možné. Úvěr pro Vás v případě zájmu zařídíme. V případě financování kupní ceny z prodeje Vaší nemovitosti prostřednictvím naší společnosti garantujeme rezervaci tohoto bytu do doby prodeje Vaší nemovitosti. Máte-li zájem o atypický byt s komfortem rodinného domu, zavolejte.

Parametry bytu

Cena
5 388 800 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 8. 2024
Adresa
Karlovarská třída, Kamenné Žehrovice
ID
1106
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
163 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
80 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Kamila Novotná

Kamila Novotná

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Kamenných Žehrovicích?

Podobné nemovitosti