Pronájem bytu 2+1, Mirovice, Hřbitovní, 45 m2

Hřbitovní, Mirovice

8 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ 4.500,- poplatky)

Doporučené firmy v Mirovicích

Informace k bytu

K okamžitému pronájmu Vám nabízím světlý byt 2+1 o velikosti 45 m2, který se nachází v podkroví malého bytového domu v centru Mirovic. Byt je zařízen novým nábytkem a kuchyňskou linkou vybavenou základním nádobím. Součástí bytu je vlastní koupelna se sprchovým koutem a toaletou.

Zateplený bytový dům, kterého je byt součástí, je umístěn ve strategické lokalitě - kousek od letenské křižovatky na hlavním tahu Praha - Písek (necelou hodinu jízdy od Prahy, 20 minut od Příbrami a 30 minut od Písku). V Mirovicích se nachází dostačující občanská vybavenost, kterou zde k bydlení můžete potřebovat - restaurace (Kulturní dům), potraviny Coop a 2 večerky otevřené do 20 hod., pošta, lékárna, venkovní sportoviště i dvě ordinace praktického lékaře. Možnost pohodlného parkování před domem.

Měsíční náklady na bydlení: 8.000,- nájemné + 4.500,- za náklady na energie, vodné a stočné, topení, ohřev vody, odvoz odpadu atd. Finální cena tedy činí 12.500,-. Vratná kauce je vyčíslena na 15.000,-, provize RK činí jedno čisté měsíční nájemné + DPH.

Byt je vhodný pro dvě osoby. Majitelé preferují firemní zaměstnance pracující na nové dálnici D4, na jiných stavbách v okolí, pro Správu silnic a podobně. V případě zájmu o prohlídku a více informací prosím kontaktujte makléřku nabídky!

Parametry bytu

Cena
8 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ 4.500,- poplatky
Aktualizováno
29. 8. 2024
Adresa
Hřbitovní, Mirovice
ID
261-NP00974
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
45 m2
Patro
2. z 2
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
45 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Doprava
Dálnice, Silnice, Autobus

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Optimal

třída Národní svobody 181/26, Písek

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Bc. Tereza Rosenbaumová

Bc. Tereza Rosenbaumová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+1 v Mirovicích?

Podobné nemovitosti