Prodej vícegeneračního domu, Dobrovice, Zahradní, 234 m2 (ID: 2018688)

Zahradní, Dobrovice

11 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 57 141 Kč /za měsíc

(včetně provize RK 90.000 Kč)

Doporučené firmy v Dobrovici

Informace k domu

Hledáte něco výjimečného, něco nestandardního, ve vysoké kvalitě bydlení, pro jednu vetší nebo více rodin? Toto je výjimečná nabídka, jak velikostí, komfortem tak vybavením. Jedná se o dvougenerační rodinný dům s krásnou zelenou zahradou, venkovním posezením, bazénem a přípravou na saunu - to vše v naprostém soukromí a s krásným výhledem.

Dům se nachází ve velmi atraktivní lokalitě Dobrovice u Mladé Boleslavi. K dispozici je dvougenerační elegantní několikapatrová vila o celkové zastavěné ploše 234m2 se zahradou 739m2. Svou velikosti a uspořádáním je ideální buď jako velmi prostorná nemovitost pro vícečetnou rodinu či dvougenerační bydlení s oddělenými vchody nebo investice.

Dům je uspořádán kaskádovitě kdy byty jsou uspořádané do více mezipater a tím dopřávají více soukromí a pohodlí. V domě se nachází celkem tři koupelny, příprava na saunu a technická místnost.

Dispozičně je nemovitost řešená jako dvě bytové jednotky (4 pokoje + jídelna, kuchyň + koupelna s vanou a 2x wc, dále 1 pokoj + kuchyň, koupelna s wc) kdy každý byt je situován ve dvou mezipatrech a jsou řešené takto:

Hlavním vchodem z ulice Zahradní (na stejném patře se nachází i prostorná garáž) se dostanete do chodby kdy o mezipatro výš se nachází 3 samostatné místnosti (dvě z nich s balkonem) + koupelna a samostatné wc (podkroví), o mezipatro níž se nachází prostorný obývací pokoj, jídelna se vstupem na vetší terasu s posezením, která je zároveň průchozí do kuchyně. Kuchyň i obývací pokoj jsou zároveň pohodlně dostupné přímo z hlavní chodby. Byt má krásnou velikost 139 m2. V interiéru horních pokojů neodoláte velikosti místností a vysokým zkoseným stropům s výhledem do zahrady. O mezipatro níž se byt pro změnu pyšní honosným světlým prostorným obývacím pokojem, prostornou jídelnou a nadstandardně velkou kuchyní.

Naopak ve spodním patře, v přízemí se můžete těšit na menší útulný byt kde se nachází ložnice a jídelna včetně kuchyně. Odsud je výstup na zahradu s příjemným venkovním posezení. Ve stejném patře najdete moderní novou koupelnu s wc, která byla nově zrekonstruovaná v roce 2016. O mezipatro výš se nachází samostatné wc, příprava na saunu se sprchovým koutem a technická místnost. Celková výměra je 95m2.

Exteriér domu neskýtá pouze zahradu, bazén a venkovní sezení u zahradního krbu, ale také detaily pro maximální pohodlí, soukromí a zábavu pro děti (trampolína, síť) na čerstvém vzduchu.

Garáž a parkovací místo před domem dodávají tomuto bydlení další rozměr komfortu a bezpečí.

Dům je připojen na obecní vodovod a kanalizaci. Vytápění a ohřev vody zajišťují el. přímotopy a infrapanely. V obou patrech jsou k dispozici krbová kamna. Ať jste ve kterémkoli patře, pohodlí a komfort jsou zaručeny. Průkaz energetické náročnosti bude vytvořen, z toho důvodu uvádíme třídu G.

Dům byl postaven v roce 1996, nicméně v roce 2016 prošel dílčí revitalizací a v letošním roce proběhla kompletní údržba a renovace fasády.

Neváhejte si říct o prohlídku této výjimečné nemovitosti

Parametry domu

Cena
11 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK 90.000 Kč
Aktualizováno
29. 8. 2024
Adresa
Zahradní, Dobrovice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
234 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
739 m2
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Ing. Oksana Hodboďová

Ing. Oksana Hodboďová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vícegeneračních domů v Dobrovici?

Podobné nemovitosti