Prodej bytu 4+1, Praha - Podolí, Kaplická, 75 m2

Kaplická, Praha 4 - Podolí

8 850 000 Kč HYPOTÉKA od 42 176 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Doporučené firmy v Praze 4

Stěhovací služby

Informace k bytu

Prodej bytu 4+1 OV s lodžiemi Kaplická 856/49, Praha 4 Podolí

V exkluzivním zastoupení majitelů nabízím byt v OV 4+1 o velikosti 62m² s dvěma lodžiemi v prestižní vyhledávané lokalitě Prahy 4 – Kaplická 856/49.
Byt je určen k rekonstrukci. Je zde původní elektřina i jádro. V přiložené fotogalerii jsme vytvořili pro představu nového uživatele vizualizaci možného řešení. Velkou přidanou hodnotou této nemovitosti, která se nachází v přízemí zatepleného panelového domu je nejen možnost vlastní realizace modernizace podle svých představ, ale i jednotlivé rozložení místností, které z velké části nejsou průchozí, mají vlastní vstupy z chodby, ale hlavně její umístění, kde v horkých letních dnech je velmi příjemně. Je bezbariérový, vhodný pro rodiny s dětmi i starší generace.
K bytu náleží dvě oddělené velké lodžie, každá o velikosti 6,3m², kde je vstup z obývacího pokoje i přilehlé ložnice. S ohledem na pocit bezpečnosti jsou opatřeny mříží, kterou však lze v případě zájmu nahradit i posuvným sklem. Z lodžií je krásný pohled do zeleně, z druhé strany bytu do vnitrobloku, tudíž lze příjemně větrat. V polovině bytu jsou již plastová okna, v druhé původní dřevěná.
K dispozici je naproti vstupním dveřím i komora, bezproblémové parkování je přímo před domem.
Jedním z největších benefitů tohoto bydlení je zmíněná lokalita, pouhých 10 minut od stanice metra C, s dostupností do centra Prahy 7 minut, škola, školka, pro využití volného času s dětmi či sport k dispozici sportoviště, Centrální Park Pankrác, veškerá infrastruktura , pracovní příležitosti, MHD v pěší vzdálenosti. Pouhých 5 minut pěší chúze se nachází nádherné místo k relaxaci, Pankrácké říční terasy Kavčí hory, odkud je krásný pohled na celou vnitřní Prahu, zejména Vltavu, Pražský hrad či Vyšehrad.
Pokud Vás naše nabídka zaujala, kontaktujte makléřku, která Vám zodpoví případné doplňující dotazy či domluví osobní prohlídku. Lze financovat hypotéčním úvěrem, který vyřídíme dle představ klienta zdarma.

Parametry bytu

Cena
8 850 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
28. 8. 2024
Adresa
Kaplická, Praha 4 - Podolí
ID
202406
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
75 m2
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Intellects Reality s.r.o.

Intellects Reality s.r.o.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+1 v Praze 4?

Podobné nemovitosti