Pronájem rodinného domu, Ledce, 70 m2 (ID: 2018411)

Ledce

18 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Kauce 55.500,- Kč, provize RK 18.500,- Kč, energie 3.000,- Kč)

Doporučené firmy v Ledcích

Informace k domu

Ledce u Mladé Boleslavi, pronájem rodinného domu 70 m2 po rekonstrukci se zahradou 884 m2

Chcete bydlet v poklidné vesnici s dobrým dojezdem do Mladé Boleslavi? Toužíte po vlastním domku se zahradou, ale nechce se Vám kupovat vlastní nemovitost? Pokud jste si odpověděli dvakrát ano, čtete ten správný inzerát.

Nově mám pro Vás v nabídce tento útulný, vkusně zrekonstruovaný domek o dispozici 2+kk s prostornou zahradou. Dům prošel kompletní rekonstrukcí před pár lety. Má vyměněnou střechu, nové vedení vody, elektřiny i odpadů. Topení je řešeno dvěma způsoby, buď ústředním topením s kotlem na peletky (zásobník dostačuje na vytápění v délce 6 - 12 dní), či kamny na dřevo v obývacím pokoji.

K domu náleží prostorná zahrada o celkové ploše 884 m2, kde se nachází krásný vzrostlý strom tvořící příjemný stín a navíc i prostorná venkovní pergola připravená na venkovní posezení. Parkování je možné u vstupu do zahrady z ulice.

Dům je částečně zařízený - v ložnici se nachází manželská postel s nočními stolky, menší postel, komoda a velká šatní skříň. V obývacím pokoji s vybaveným kuchyňským koutem včetně spotřebičů naleznete navíc rohovou sedačku, konferenční stolek a stolek pod televizi. Prostor pomyslně rozděluje bar s barovými židličkami. Ve vkusně zařízené koupelně se sprchovým koutem je k dispozici pračka. Toaleta má navíc i pisoar.

Měsíční náklady pro dvě osoby vychází přibližně na 3.000,- Kč (elektřina, vodné, stočné a internet). Rodinný dům má energetickou náročnost budovy třídy G. Vratná kauce je ve výši třech nájmů, tedy 55.500,- Kč a poplatek RK je ve výši 18.500,- Kč. Vytápění peletkami vyjde přibližně na 35.000,- za sezónu, spotřeba kotle je přibližně 4t peletek. Nemovitost je s ohledem na velikost a dispozici vhodná maximálně pro dvě osoby.

Obec Ledce leží přibližně 20 minut autem od Mladé Boleslavi. Jezdí sem autobusové spojení. V obci naleznete obchod, poštu, školku, dvě hospody a známou pekárnu.

V případě dalších dotazů se na mě neváhejte obrátit.

Parametry domu

Cena
18 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Kauce 55.500,- Kč, provize RK 18.500,- Kč, energie 3.000,- Kč
Aktualizováno
11. 9. 2024
Adresa
Ledce
ID
000074
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
70 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
70 m2
Plocha nemovitosti
884 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Alena  Šulcová

Alena Šulcová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu rodinných domů v Ledcích (okr. Mladá Boleslav)?

Podobné nemovitosti