Prodej bytu 3+1, Plzeň, Šeříková, 60 m2

Šeříková, Plzeň

4 635 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 089 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Plzni

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Krásný a slunný byt 3+1 na prodej v žádané lokalitě Plzeň - Slovany, Šeříkova ulice.
Nabízíme Vám jedinečnou příležitost stát se majitelem útulného a prostorného bytu v jedné z nejvyhledávanějších lokalit Plzně. Tento byt o dispozici 3+1 (60,2 m2) se nachází v cihlovém bytovém domě na Šeříkové ulici, který zaručuje nejen klidné bydlení, ale také perfektní dostupnost do centra města.
Základní informace o bytě:
- Dispozice: 3+1
- Podlahová plocha: 60,2 m
- Cena: 4 635 000 Kč
- Vlastnictví: Osobní
- Stav objektu: Velmi dobrý stav
- K bytu náleží dvě sklepní koje (cca 8m2 a 2 m2).
Byt je situován ve druhém podlaží v bytovém domě s dvěmi vchody a celkem osm bytových jednotek, což zajišťuje příjemnou a klidnou atmosféru. Bytová jednotka nabízí vstupní halu, světlou kuchyň s možností úpravy barvy kuchyňské linky dle vlastních představ (nejsou hotová dvířka), obývací pokoj s prostorem pro jídelní stůl, ložnici, další pokoj, který může sloužit jako pracovna či dětský pokoj, a koupelnu s WC.
Bytový dům je zateplený a velice dobře udržovaný.
Velkým benefitem tohoto bytu je jeho orientace, je velmi slunný a poskytuje příjemné světlo po celý den. Okolí domu je obklopeno zelení, což přispívá k celkové pohodě a klidu.
Šeříková ulice v Plzni na Slovanech je klidná lokalita s vynikající dopravní dostupností. V blízkosti najdete veškerou občanskou vybavenost školy, školky, obchody, restaurace i zdravotnická zařízení. Městská hromadná doprava je v dosahu jen pár minut chůze, což umožňuje rychlou a snadnou přepravu po celé Plzni.
Tato lokalita je vyhledávaná nejen díky své strategické poloze, ale také díky své přátelské atmosféře a bohaté nabídce volnočasových aktivit. Ideální volba pro rodiny, mladé páry i jednotlivce, kteří touží po klidném bydlení s možností aktivního trávení volného času.
Neváhejte a využijte tuto jedinečnou příležitost vlastnit byt na jednom z nejlepších míst v Plzni.
Kontaktujte nás pro více informací či sjednání prohlídky. Tento byt čeká právě na Vás!

Parametry bytu

Cena
4 635 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 9. 2024
Adresa
Šeříková, Plzeň
ID
42
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
60 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
60 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Pavel  Cink

Pavel Cink

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Plzni?

Podobné nemovitosti