Prodej rodinného domu, Velké Opatovice, 140 m2

Velké Opatovice

850 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 4 051 Kč /za měsíc

(Cena je konečná, neplatíte provizi)

Doporučené firmy v Velkých Opatovicích

Informace k domu

Nabízíme Vám ke koupi rodinný dům s uzavřeným dvorem a hospodářskými budovami v klidné části města Velké Opatovice - část Svárov. Dům je v původní stavu, určen k rekonstrukci. Dům je možné napojit na elektřinu (byla započata rekonstrukce), voda je zajištěna darlingem (vlastní vodárna). Parkování je možné před domem na obecním pozemku a nebo v krytém průjezd do dvora.

Dispozice domu je následující:
ze vstupní chodby je možné projít na zahradu a po schodech na půdu. Dále jsou tu umístěny tři místnosti a schody do pokoje, který je umístěn v podkroví.

Na uzavřeném dvoře jsou umístěny hospodářské budovy.

Předností této nabídky je klidná lokalita, možnost rekonstrukce dle svých vlastních představ, uzavřený dvůr zajišťující naprosté soukromí a dobrá dostupnost do města Velké Opatovice (cca 5 km) i do Letovic (cca 8 km). PENB - G.

Velké Opatovice jsou obec v okrese Blansko v Jihomoravském kraji, která nabízí kompletní občanskou vybavenost a spoustu možností pro volnočasové aktivity. Tato lokalita je vzdálena jen pár minut jízdy od známých turistických a přírodních atrakcí, což činí toto místo ještě atraktivnější.

Prodávající si vyhrazuje právo určit kupujícího dle vlastních zvolených kritérií.


Parametry domu

Cena
850 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je konečná, neplatíte provizi
Aktualizováno
17. 9. 2024
Adresa
Velké Opatovice
ID
207124LeD
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
140 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
140 m2
Plocha nemovitosti
676 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Blanka Fialová - Infolinka RK

Blanka Fialová - Infolinka RK

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Velkých Opatovicích?

Podobné nemovitosti