Prodej chaty, Jívová, 76 m2

Jívová

4 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 398 Kč /za měsíc

(cena je včetně provize realitní kanceláře, právního servisu a dalších souvisejících nákladů na převod nemovitosti)

Doporučené firmy v Jívové

Informace k domu

Vážení klienti, představujeme Vám velmi zajímavou nemovitost nacházející se v obci Jívová ležící asi 7 km od Šternberka v krásné přírodě Nízkého Jeseníku.

Zděná chata kolaudovaná v roce 2010 novým majitelům nabídne opravdu hodně. V interiéru proběhla kompletní rekonstrukce a je možné ihned začít bydlet. V přízemí nalezme vstupní chodbu s vestavnou skříní, samostatné WC a novou koupelnu se sprchovým koutem. Z chodby vstupujeme dále do dominantního obývacího pokoje s francouzským oknem na venkovní terasu, krbovou vložkou a kuchyní s malým příručním skladem. V druhém patře nalezneme dva velké pokoje, které mají dohromady přes 35 m2.

Mimo zrekonstruovaný interiér nabídne nemovitost novým majitelům také rozsáhlé prostory pod domem, jelikož ten je kompletně podsklepený - naleznete zde garáž, dílnu, novou kotelnu s kotlem na pelety, saunu a prádelnu. Z druhé strany domu je vstup do druhého sklepa - který může sloužit jako další obrovský úložný prostor pro vše potřebné. Celková čistá výměra suterénu činí cca 65 m2.

Nemovitost má kompletně novou elektroinstalaci, je připojená na obecní kanalizaci a má vlastní studnu.

Obrovskou devizou této nemovitosti je její pozemek o celkové výměře 1.126 m2 umístěný v prostředí absolutního klidu a soukromí. Nelze opomenout také fakt, že po okraji pozemku teče vlastní potok, který jen dokresluje celkovou atmosféru této nemovitosti.

Ačkoliv se jedná o nemovitost kolaudovanou jako rekreační, tak lze bez jakýchkoliv pochybností konstatovat, že ji lze využívat bez problému k celoročnímu bydlení.

Vaše dotazy rád zodpoví makléř nemovitosti.

Parametry domu

Cena
4 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena je včetně provize realitní kanceláře, právního servisu a dalších souvisejících nákladů na převod nemovitosti
Aktualizováno
4. 9. 2024
Adresa
Jívová
ID
2409
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
115 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
76 m2
Plocha nemovitosti
1126 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Ing. Lukáš Tomášek

Ing. Lukáš Tomášek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Jívové?

Podobné nemovitosti