Prodej bytu 4+1, Liberec, Purkyňova, 156 m2

Purkyňova, Liberec I-Staré Město

13 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 66 243 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Ve výhradím zastoupení nabízím k prodeji nádherný světlý byt 4+1 v Liberci, v místní části Ruprechtice.
Nachází se v přízemí původně rodinného domu, který prošel totální rekonstrukcí, při které vznikly 3 prostorné, moderní byty s velmi nízkými náklady a velkým množstvím úložných prostor.
V tomto okouzlujícím bytě najdete tři ložnice, velký obývací pokoj navazující na jídelnu a kuchyňský kout, 2 koupelny a dále velký úložný prostor na zahradní nářadí. Uvnitř Vás obklopí pocit jistoty, pevné půdy pod nohama, možnost se uvolnit a odpočívat po dlouhém dni, v bezpečí své velkorysé pevnosti, s výhledem do uklidňující zeleně.
Ze všech ložnic, obývacího pokoje i jídelny se dostanete na udržovanou zahradu patřící k bytu, u obývacího pokoje se můžete usadit na pohodlné sedačky na prostorné terase a vychutnat si třeba západ slunce u něčeho dobrého s milými přáteli.

Pod nohama vás bude v chladném počasí hřát podlahové topení pod javorovým dřevem, stejně jako vědomí nízké spotřeby za tento komfort.

K bytu dále patří komora o velikosti 7m a dvě parkovací stání před domem.

Zde je pro Vás několik technických detailů:
Byt 4+1 .... 156,4m
Zahrada...... 602m
Terasa............12m
Komora ...........7m
2 parkovací stání

Dům s těmito třemi byty se nachází ve velmi klidné čtvrti s původními německými vilkami, v blízkosti MHD, botanické a zoologické zahrady, škol, školek, restaurací, kaváren a obchodů a zároveň v dosahu čistých lesů Jizerských hor.
Pro více informací nebo prohlídku jsem Vám ráda k dispozici. Těším se na Vás...

Parametry bytu

Cena
13 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Purkyňova, Liberec I-Staré Město
ID
22931
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
156 m2
Patro
1. z 3
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
156 m2
Plocha nemovitosti
156 m2
Plocha zahrady
602 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Sklep
Terasa
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Bc. Radka Inovecká

Bc. Radka Inovecká

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+1 v Liberci?

Podobné nemovitosti