Pronájem bytu 4+kk, Hrádek nad Nisou, Truhlářská, 74 m2

Truhlářská, Hrádek nad Nisou

17 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ provize RK, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Hrádku nad Nisou

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Na okraji Hrádku, v klidné části města, vám představuji skvělý rodinný byt s dispozicí 4+kk, který právě prošel kompletní rekonstrukcí. Nyní máte možnost nastěhovat se do zcela nového bytu.

Dům se nachází v Truhlářské ulici v městské části Loučná, která nabízí klidné prostředí a zároveň výbornou dostupnost do centra města. Do 15 minut chůze se dostanete na náměstí, za 20 minut na vlakové či autobusové nádraží. Hrádek je oblíbený díky své strategické poloze blízko Liberce, s možností nákupů v Německu a Polsku. Oblast vyniká širokou nabídkou volnočasových aktivit, v blízkosti totiž najdete rekreační areál Kristýna, cyklostezky a lesy.
Parkování je možné přímo u domu.

Bytová jednotka se nachází ve druhém podlaží menšího bytového domu, který zahrnuje pět bytových jednotek. Dům právě prochází kompletní rekonstrukcí.
Byt o výměře přibližně 74 m2 je ideální pro rodinu a jeho dispozice zahrnuje obývací pokoj s balkónem, kuchyňským koutem a tři neprůchozí pokoje. V koupelně najdete bojler na ohřev vody, vanu a WC. Určitě oceníte dostatek místa pro pračku i sušičku.
Při rekonstrukci byl byt kompletně nově vybudován, včetně tepelných izolací, rozvodů a oken. Vytápění je řešeno elektrickými topnými rohožemi nebo krbovými kamny. Odhad záloh na energie činí přibližně 3.000 - 3.500 Kč měsíčně. Nastěhování je možné ihned.

Při nastěhování je třeba uhradit nájemné a služby na první měsíc, vratnou jistotu ve výši 30.000 Kč a provizi RK 15.000 Kč.

Pokud máte zájem o více informací nebo chcete sjednat prohlídku, neváhejte mě kontaktovat. Telefonicky jsem k dispozici v pracovní dny od 8:00 do 18:00, mimo tento čas preferuji SMS nebo e-mail. Těším se na viděnou při prohlídkách.

Z důvodu absence PENB při zahájení inzerce je nemovitost zařazena do kategorie G.

Parametry bytu

Cena
17 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ provize RK, včetně právního servisu
Náklady na bydlení
+ elektřina cca 3.000,- Kč + služby cca 600,- Kč/1 osoba
Aktualizováno
28. 8. 2024
Adresa
Truhlářská, Hrádek nad Nisou
ID
06507
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
74 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

Říha Jiří

Říha Jiří

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 4+kk v Hrádku nad Nisou?

Podobné nemovitosti