Prodej chaty, Děčín, Mendelova, 20 m2

Mendelova, Děčín - Děčín VII-Chrochvice

539 900 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 2 573 Kč /za měsíc

(k jednání)

Doporučené firmy v Děčíně

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Prodej podsklepeného rekreačního domku se zahradou o výměře 693 m² po částečné rekonstrukci. Nemovitosti se nacházejí v Děčíně v části Chrochvice v klidné a přírodně bohaté oblasti, která je jako stvořená pro rodinné bydlení nebo rekreaci. v zahrádkářské lokalitě Nová osada.

Zahrada je ve velice mírně svažitá (téměř rovinatá), orientovaná na jih. Nacházejí se zde ovocné stromy a keře (jablka, ostružiny, maliny, rybíz). Je ideálním místem pro odpočinek, hry s dětmi nebo zahradničení.

Rekreační domek je po částečné rekonstrukci v r. 2022. Je podsklepený. Užitná plocha včetně prosklené verandy je 18 m2. Spodní část domku je zděná (15 m2 - sklep, sklad nářadí, dílna pro zahradníky a kutily), vrchní obytná část je dřevěná. V horní části se nachází zasklená veranda (rozměry 1 x 4 m) a 1 obytná místnost (rozměry 3,5 x 4 m). Střecha je nová s plechovou rytinou. Obytná místnost má po renovaci nový interiér ze sádrokartonu (zateplené stěny i strop), dřevěnou podlahu s PVC krytinou, palubkový strop, elektrickou instalaci, novou dřevěnou podlahou s krytinou z PVC, novou kuchyňskou linku se dřezem. Objekt je vhodný pro rekreaci a víkendové pobyty.

K dispozici je sezónní užitková voda, suché WC (lze umístit chemické WC), starší udírna, nerezová zemní nádrž na užitkovou vodu. Elektřina není k dispozici (přípojka je ČEZem plánována na 05/2025). Pitnou vodu je třeba dopravit svépomocí.

Přístup je možný i autem po zpevněné cestě až k zahradě, což usnadňuje příjezd všemi typy vozidel. Parkování je možné ve vzdálenosti cca 30 m. Je možné upravit plot a část terénu pod ním a vytvořit vjezd pro parkování auta přímo na pozemku. Součástí prodeje je rovněž podíl na přístupové komunikaci/cestě pro bezproblémový přístup.

V blízkosti (případně v nedalekém centru) se nachází veškerá občanská vybavenost – banka, pošta, obchodní centrum, restaurace, sportovní areály, kulturní zařízení, lékař i školy. To vše přispívá k vysoké kvalitě života v této lokalitě.

Dostupnost je velmi dobrá, blízkost městské hromadné dopravy, autobusových zastávek a hlavní silnice usnadňuje pohodlný přesun jak vlastním automobilem, tak městskou dopravou.

Tato nemovitost nabízí svým vlastníkům klidné a pohodové zázemí pro rekreaci a volnočasové vyžití s možností těsného kontaktu s přírodou a přitom zachovává vynikající přístup k městským službám a zázemí. Pokud hledáte útočiště pro relaxaci a zábavu, tento rekreační domek může být Vaší dobrou volbou.

Volné ihned.









Parametry domu

Cena
539 900 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
k jednání
Aktualizováno
27. 8. 2024
Adresa
Mendelova, Děčín - Děčín VII-Chrochvice
ID
911320
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
20 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
20 m2
Plocha nemovitosti
693 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

KP - real.cz

Revoluční 622, Litoměřice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Pavel Klouček

Pavel Klouček

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Děčíně?

Podobné nemovitosti