Prodej rodinného domu, Kovač, 186 m2 (ID: 2017384)

Kovač

11 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 57 141 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Kovači

Informace k domu

Hledáte ideální domov pro svou rodinu? Právě takovou nemovitost nyní nabízíme v malebné obci Kovač.

Na prodej je rodinný dům s celkovou obytnou plochou 186 m² a dvougaráží o velikosti 35 m². Tento dvoupodlažní dům se nachází na prostorném pozemku o výměře 2412 m². Součástí pozemku je také druhý dům s garážovým stáním, kuchyňským koutem a zastřešeným posezením, které je ideální pro pořádání oslav. K dispozici je venkovní bazén se zastřešením, okrasné jezírko s molem, dětské hřiště a další parkovací stání.

Přízemí domu zahrnuje vstupní chodbu, prostorný obývací pokoj, kuchyň s jídelnou, vybavenou krbovými kamny ideálními pro zimní večery, koupelnu s vanou a sprchovým koutem, samostatnou toaletu a relaxační místnost s vířivkou. V patře se nacházejí tři ložnice, pracovna, technická místnost a další toaleta.

Dům navíc disponuje nepochozí půdou, která poskytuje praktický prostor pro uskladnění věcí.

Okrasná zahrada je bohatě osázena vzrostlými stromy a keři a je doplněna jezírkem, ve kterém plavou ryby. Nechybí ani prostor pro sportovní aktivity a dostatek parkovacích míst na zpevněné ploše.

Vytápění a ohřev vody zajišťuje kondenzační plynový kotel napojený na podlahové vytápění. Na pozemku je hluboká studna s vysokým přítokem.

V horním patře garáže se nachází 35 m² úložný prostor, který lze upravit na samostatnou jednotku pro hosty.

Majitel domu zajistí napojení na vodovodní řád během podzimu.

Veškerá občanská vybavenost, včetně obchodu, restaurace, školky, koupaliště, pošty, vlakové a autobusové zastávky, se nachází do 1 km od domu.

Dojezd do Hradce Králové trvá 35 minut, do Prahy na Černý Most 1 hodinu a 15 minut.

Kontaktujte nás pro sjednání termínu prohlídky.

Parametry domu

Cena
11 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 9. 2024
Adresa
Kovač
ID
10279
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
186 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
2412 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

YD HOME

Ovocný trh 572/11, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Ondřej Hofman

Ondřej Hofman

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kovači?

Podobné nemovitosti