Prodej rodinného domu, Liberec - Liberec XXV-Vesec, Na Veseckém kopci, 213 m2 (ID: 2017317)

Na Veseckém kopci, Liberec XXV-Vesec

14 990 000 Kč HYPOTÉKA od 71 438 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Doporučené firmy v Liberci

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Rodinný dům, 7+kk+garáž, 213 m², Liberec - Vesec, pozemek 873 m²

Nabízíme ke koupi rodinný dům 7+kk s garáží 213m² v klidné městské části Vesec - Liberec, ul. Na Veseckém kopci.
V 1. NP se nachází prostorný obývací pokoj s krbem , jídelnou a kuchyňským koutem s vestavěnými spotřebiči, pracovna, pokoj pro hosty, koupelna se sprchovým koutem a WC, předsíň se šatnou, vstupní hala a dřevěné dubové schodiště do patra. Na obývací prostor navazuje zastřešená terasa, která je propojená se zahradou. Prostorná garáž s technickým zázemím (18m²) s vraty na dálkové ovládání je přístupná ze vstupní haly a zahrady.
V 2. NP se nacházejí 4 pokoje, prostorná chodba koupelna s vanou a sprchovým koutem, samostatné WC. Z chodby je vstup po výsuvném schodišti na půdu.
Pozemek má celkovou rozlohu 873m². Zastavěná plocha 143m². Podlahová plocha domu 195m² + garáž 18m² + terasa 9m². Dům je napojen na městský vodovod, veřejnou kanalizaci a elektřinu. V celém domě je ústřední topení s elektrickým kotlem, podlahové topení je v obývacím pokoji s kuchyní, chodbě a koupelně v přízemí. Krb má vyvedeny teplovzdušné rozvody do 2. NP. Teplá voda je ohřívaná solárním systémem. Okna v domě v každé obytné místnosti mají vnitřní stínící rolety a venkovní elektrické hliníkové rolety. Fasáda domu je částečně obložena červenými cihelnými pásky. Energetický průkaz PENB třida: F.
Městská část Vesec u Liberce má kompletní občanskou vybavenost včetně MHD – Liberec. Dům svým umístěním zajišťuje klidné bydlení s výhledem na Ještěd, výbornou dostupnost do centra Liberce a na rychlostní komunikaci do Prahy. V docházkové blízkosti sportovní areál Vesec, cyklostezky, lyžařský areál Ještěd a lyžařský areál Obři sud. S financováním Vám rádi poradíme.

Parametry domu

Cena
14 990 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
27. 8. 2024
Adresa
Na Veseckém kopci, Liberec XXV-Vesec
ID
911006
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
213 m2
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
143 m2
Plocha nemovitosti
873 m2
Ukazatel energetické náročnosti
203 kWh/m2 za rok

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 23 lidí

Prodejce

Aleš Nachtnebl

Aleš Nachtnebl

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Liberci?

Podobné nemovitosti