Prodej rodinného domu, Kněžmost, 57 m2

Kněžmost

4 580 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 827 Kč /za měsíc

(Exkluzivní nabídka včetně právního servisu a služeb)

Doporučené firmy v Kněžmostu

Informace k domu

Nabízíme k prodeji jedinečnou nemovitost nacházející se v obci Malobratřice nedaleko Kněžmostu, situované v těsné blízkosti Českého ráje, s výbornou dostupností na dálnici D10 a 15 minut jízdy od Mladé Boleslavi.

Stavební pozemek o celkové rozloze 2831 m² zahrnuje rodinný dům v původním stavu, dále roubenou stavbu a stodolu.
Rodinný dům, který je hlavní dominantou pozemku, má užitnou plochu 57,8 m2 a je ve stavu před rekonstrukcí. Dispozičně dům nabízí tři menší obytné místnosti, chodbu, koupelnu a klenbový sklep. Dům je určený pro celkovou rekonstrukci, což představuje příležitost k vytvoření bydlení dle vlastních představ.

Objekt je zděný a částečně roubený, střecha je z původního dřevěného krovu. Je do něj přivedena elektřina a je napojený na veřejný vodovod. Vytápění je zajištěno pomocí kamen na dříví umístěných v jedné z obytných místností. Na pozemku se dále nachází vlastní studna.

Rozsáhlý stavební pozemek s velikostí 2831 m² ze dvou stran přiléhá k veřejné komunikaci. Na pozemku se směrem k sousední zástavbě nachází vzrostlá zeleň. Je vhodný pro realizaci vlastního hospodářství, případně pro stavbu bazénu, garáže, nebo rovnou další dům.

Součástí nemovitosti je také unikátní roubená stavba z přelomu 18. a 19. století, která je zapsána jako nemovitá kulturní památka dle Národního památkového ústavu. Vnější rozměry jsou 13,3x7,9 m. Uvnitř najdete tři místnosti, snížený venkovní sklad a sklepní klenutý prostor. Stavba není vhodná pro přímé bydlení, její zdravá konstrukce a tradiční tesařská práce ale představují zajímavý bonus pro milovníky historie.

V případě zájmu nás prosím kontaktujte. Rádi Vám poskytneme více informací, případně nemovitost osobně představíme.

Parametry domu

Cena
4 580 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Exkluzivní nabídka včetně právního servisu a služeb
Aktualizováno
27. 8. 2024
Adresa
Kněžmost
ID
0202-NP02815
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
57 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
2831 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Jaroslav Dvořák

Jaroslav Dvořák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kněžmostu?

Podobné nemovitosti