Prodej rodinného domu, Brodek u Prostějova, 96 m2

Brodek u Prostějova

4 200 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 20 016 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Brodku u Prostějova

Informace k domu

Nabízíme Vám exkluzivní příležitost ke koupi zajímavého rodinného domu o dispozici 4+1, v Brodku u Prostějova. Zastavěná plocha domu je 150 m2 a dvůr má cca 149 m2. Dům je v původní zástavbě a přízemí bylo nově zrekonstruováno v průběhu let 2013-2015, navíc ho lze rozšířit o další obytné prostory na obou půdách.
Přízemí je rozděleno na obývací pokoj s krbovými kamny s výměníkem, na který navazuje kuchyň s jídelním koutem. Z jídelny je vstup do jednoho z pokojů a z obývacího pokoje do dětského pokoje. Dále je v přízemí předsíň se dřevěnými schody do patra, velká koupelna s vanou a sprchovým koutem a samostatná toaleta. Na podlahách nalezneme dlažbu a kvalitní plovoucí podlahy. Dům disponuje třemi druhy vytápění – krbová kamna s výměníkem, elektrický kotel a záložní kotel na tuhá paliva. Na dvoře je studna s užitkovou vodou.
V I.NP se nachází záložní pokojík s topením. V případě potřeby je možné dispozice ještě rozšířit o další prostor nad celou plochou přízemí a dále nad technickou místností, která se nachází na konci dvora.

Dům nedisponuje zahradou, za to však má dvůr o rozloze cca 149 m2, který poskytuje naprosté soukromí díky krytí zídkami, můžete si tak zde odpočinout po náročném dni v práci, nebo si užít čas s rodinnou při společném grilování.
Parkování je možné před vraty domu, v průjezdu a na dvoře.
Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z toho důvodu je uvedena třída G.
Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením Vám rádi pomůžeme.

Brodek u Prostějova je městys nacházející se jižně cca 10 od Prostějova a cca 13 km od Vyškova. Žije zde cca 1.500 obyvatel. Vedle Brodku vede dálnice D46 s nájezdy na oba směry, tzn. Jak Prostějov, tak Vyškov. Je zde veškerá občanská vybavenost – škola, škola, zdravotnické zařízení s praktickými lékaři, dětským lékařem, stomatologem, ortopedem, gynekologií a lékárnou.
Pro svou polohu byl Brodek také navštíven mnoha hodnostáři jak církevními, tak královskými. Byl to například císař Josef II. v r.1786 dále pak král Saský a také císař František I. s císařovnou.
V roce 1866 sídlil v zámku německý korunní princ Bedřich, jenž se pak stal císařem.
Neváhejte a dopřejte si klidné a spokojené bydlení v novém domě obklopeném přírodou! Domov snů na Vás právě čeká, nenechte si ujít tuto jedinečnou nabídku a domluvte si prohlídku ještě dnes!

Parametry domu

Cena
4 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 8. 2024
Adresa
Brodek u Prostějova
ID
E1337L029
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
96 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
150 m2
Plocha nemovitosti
299 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti
334 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva, Ústřední elektrické
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Vodovod, Studna
Sklep
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Ing. Kateřina Škorpilová

Ing. Kateřina Škorpilová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Brodku u Prostějova?

Podobné nemovitosti