Prodej bytu 3+1, České Budějovice, Pekárenská, 65 m2

Pekárenská, České Budějovice - České Budějovice 3

Rezervováno
4 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 23 781 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Českých Budějovicích

Informace k bytu

V exkluzivním zastoupení klienta nabízíme k prodeji kompletně zařízný byt v osobním vlastnictví ve vyhledávané lokalitě, v ulici Pekárenská, v centru města České Budějovice.

Bytová jednotka o dispozici 3+1 s celkovou užitnou plochou 67 m2 se nachází ve 3. patře panelového domu pocházejícího ze 70. let minulého století. Dům prošel nedávnou revitalizací (tzn. je kompletně zateplen, má nová okna s žaluziemi, nové stoupačky apod.).
Samotný byt je také zrekonstruovaný - v roce 2015 se realizovalo zděné jádro, v roce 2017 nové elektrorozvody s jističi a instalovala se nová kuchyňská linka na míru.

Byt tvoří 4 příjemné světlé pokoje : ložnice s orientací na východ (12 m2), obývací pokoj s francouzským oknem orientovaným na jih (16,5 m2), pokoj (12 m2) a kuchyně s jídelnou (12,5 m2) s okny orientovanými na západ a s výhledem do zeleně okolního parku. Dále je zde předsíň (6 m2) s praktickou komorou (2 m2), koupelna (3 m2) a samostatná toaleta (1 m2).

Okna jsou plastová se žaluziemi. K bytu náleží samostatný sklep (2 m2) a podíl na společných prostorech budovy (kolárna, sušárna). V domě s celkem osmi patry je k dispozici výtah.

Vytápění bytu je centrální (dálkový teplovod).

Provozní náklady bytu jsou velmi příznivé (měsíční náklady ve výši 2 800 Kč + záloha na el. energii).

Byt je prodáván kompletně vybavený nábytkem a spotřebiči tak, jak zobrazuje foto.

Výhodou této nemovitosti je její strategická poloha nedaleko centra města s dobře dostupnou veškerou občanskou vybaveností. Nabízíme zde kvalitní moderní bydlení ve velmi vyhledávané části města splňující nejvyšší nároky pro uživatele.

V případě Vašeho zájmu Vám nemovitost rádi ukážeme.
Nabízíme pomoc při zajištění nejvýhodnějšího financování na bankovním trhu. Kontaktujte nás. Jsme tu pro Vás !

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
4 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 9. 2024
Adresa
Pekárenská, České Budějovice - České Budějovice 3
ID
24057-BYDL
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
67 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
65 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

BYDLENÍČKO s.r.o.

nám. Přemysla Otakara II. 128/39, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 24 lidí

Prodejce

Ing. Alena Reischlová

Ing. Alena Reischlová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Českých Budějovicích?

Podobné nemovitosti