Pronájem rodinného domu, Rajhrad, Syrovická, 160 m2 (ID: 2015889)

Syrovická, Rajhrad

35 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ zálohy na energie, služby + provize RK)

Doporučené firmy v Rajhradu

Informace k domu

Nabízím k pronájmu zděný rodinný dům o velikosti 4+kk s podlahovou plochou 160 m2, vlastní zahradou na ulici Syrovická v Rajhradě, okres Brno - venkov.

Okolní zástavbu tvoří zejména novostavby rodinných domů. Přístup a příjezd k nabízené nemovitosti je po místní komunikaci s možností bezstarostného parkování na vlastním pozemku, v garáži, případně na zpevněných komunikací a parkovacích plochách v okolí.

Město Rajhrad je menším městem v okrese Brno - venkov, pro svoji skvělou polohu, cca 7 km jižně od centra Brna a dobrou občanskou vybavenost, se řadí mezi vyhledávané lokality.

Měsíční pronájem tohoto rodinného domu činí 35.000,- Kč. Měsíční poplatky na energie a služby spojené s užíváním nemovitosti nejsou součástí nájmu, jsou stanoveny na 7.000,-Kč. Vratná kauce 70.000,-Kč.

Popis dispozice rodinného domu:
Vstupními dveřmi se dostaneme do předsíně. Míjíme dveře napravo od vstupních dveří vedoucí do koupelny se sprchovým koutem, další do komory následně vcházíme do prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem, jídelním stolem. Součástí obývacího pokoje je krb, který dodává modernímu interiéru dotek tradice. Možnost vychutnat si teplo domácího ohně v obývacím pokoji je obzvlášť atraktivní při chladných podzimní a zimních večerech. Moderní kuchyňská linka včetně elektrospotřebičů dokonale ladí s celkovým stylem interiéru. Celý prostor působí vzdušně, útulně a nabízí dostatek místa na vaření, stolování i k odpočinku. Nadčasovým prvek obývacího pokoje jsou francouzská okna, která dodávají místnosti dostatek denního světla a zároveň umožňují přístup na vlastní zahradu. V létě si tak můžete ranní kávu vychutnat na čerstvém vzduchu. Vracíme se zpět do předsíně a po dřevěném schodišti vystoupáme do patra, kde postupně navštívíme zbývající tři obytné místnosti ( ložnici, pracovnu a dětský pokoj).
Interiér místností je laděn do světlých tónů, místnost tak působí mnohem větším dojmem. Než sestoupáme po schodišti dolů, zpět do přízemí domu, navštívíme druhou koupelnu s vanou a WC. V přízemí pak poslední dveře, do kterých vejdeme, umístěných po levé straně od vstupních dveří vstupujeme do garáže.

Základní informace:
lokalita Rajhrad u Brna
zděný rodinný dům
dispozice 4+kk s garážím
podlahová plocha 160 m2
parkování na vlastním pozemku
vytápění domu plynové

Nedaleko domu je řada restaurací, fitness, dětské hřiště, tenisové kurty, lékárna, pošta, mateřská škola a škola. Nákupní centrum Tesco. Výjimečná poloha s rychlou dostupností do centra Brna

Rodinný dům je ihned k nastěhování. Provize: 35.000,- Kč vč. DPH

Parametry domu

Cena
35 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ zálohy na energie, služby + provize RK
Aktualizováno
27. 8. 2024
Adresa
Syrovická, Rajhrad
ID
00228
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
160 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Plocha nemovitosti
521 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Dálnice, Silnice
Voda
Dálkový vodovod
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Ing. David Raus

Ing. David Raus

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu rodinných domů v Rajhradu?

Podobné nemovitosti