Prodej podílu pozemku pro bydlení, Lovčice, 4142 m2 (ID: 2015078)

Lovčice

304 154 Kč /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Doporučené firmy v Lovčicích

Informace k pozemku

Nepromeškejte jedinečnou příležitost a investujte do budoucnosti dnes! Nabízíme Vám exkluzivní pozemek v Lovčicích u Kyjova, který má potenciál stát se základem Vašeho vysněného bydlení. S výhodnou cenou a strategickou polohou v oblasti plánované výstavby rodinných domů je tento pozemek neodolatelnou investicí. Zajistěte si budoucí domov s rozsáhlou zahradou a prostor pro farmu už dnes – než ceny vystřelí vzhůru!

Jedná se o prodej 50% spoluvlastnického podílu na pozemku o celkové výměře 8 284 m².
LV: 785
KÚ: Lovčice u Kyjova
parc.č. 5710

Tento pozemek se skládá z dvou částí: jedna je určena jako územní rezerva pro bydlení a druhá je vedena jako zemědělská půda. Územní rezerva je situována na jihovýchodním okraji obce, kde obec dlouhodobě plánuje výstavbu rodinných domů. Tato plocha je ideální pro budoucí výstavbu rodinného domu s rozlehlou zahradou a přirozeně naváže na současné zastavěné území.

Zemědělská část pozemku je ideální pro ty, kteří si představují život na venkově s možností chovu drobných hospodářských zvířat nebo pěstování vlastních plodin. Tento pozemek je proto skvělou volbou pro mladé páry, kteří chtějí investovat do budoucnosti svého bydlení nebo pro rodiny, které chtějí zajistit místo pro své děti.

Investice do tohoto pozemku je výhodná právě nyní, kdy je cena ještě nízká. Vzhledem k plánovanému rozvoji obce a postupné výstavbě rodinných domů se hodnota této nemovitosti bude s časem zvyšovat. To představuje skvělou příležitost ochránit své finance před inflací a zároveň si zajistit pozemek pro budoucí bydlení.

Prohlídka? Rádi vás nasměrujeme, ale prohlídky si organizujte sami.

V případě zájmu nebo dotazů mne neváhejte kontaktovat na níže uvedeném telefonním čísle nebo e-mailu. Připravte si prosím číslo ID inzerátu.

Parametry pozemku

Cena
304 154 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
3. 9. 2024
Adresa
Lovčice
Plocha nemovitosti
4142 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Vanessa Moreno

Vanessa Moreno

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky podílu pozemků pro bydlení v Lovčicích (okr. Hodonín)?

Podobné nemovitosti