Prodej ubytování, Břestek, 384 m2

Břestek

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena dohodou)

Doporučené firmy v Břestku

Informace k nemovitosti

Nabízíme krásný Penzion Pod Břesteckou skalou, v oáze klidu a pohody v srdci chřibské přírody. Tento malebný penzion nabízí nejen útulné ubytování a vynikající gastronomické zážitky, ale také široké možnosti využití pro různé druhy akcí, od svateb a firemních setkání po rodinné oslavy a romantické víkendy. Celý areál se rozprostírá
v srdci CHKO Chřiby, přírodní rezervaci Břestecká skála, obklopen hustými lesy a skalními útvary, nedaleko obce Břestek, v blízkosti Uherské Hradiště. Okolí penzionu láká milovníky přírody, turistiky, cykloturistiky i běžkaře.
Útulná nemovitost propojuje rustikální kouzlo s moderním komfortem. V hlavní budově se nachází restaurace s kapacitou až 60 hostů uvnitř a dalších 30 míst na kryté terase. Součástí je dětský koutek, promítací plátno a salonek. Je skvělým místem k pořádání různých druhů akcí, školení, teambuildingů, škol v přírodě, oslav událostí apod.
Penzion nabízí 10 moderních podkrovních pokojů s vlastním sociálním zařízením, lednicí, šatní skříní a wifi. Celková kapacita lůžek je min. 21 osob. Nejen samotná hospoda s penzionem dělá tento areál velmi atraktivní investiční příležitostí.
Na přilehlých místech okolo penzionu se počítá s parkovacími
místy pro karavany či stavební prostory pro chatky, které se mohou stát dalším rozšířením ubytováním či zajímavého ubytování (mobilheim, maringotky apod.). Tyto pozemky mají již svoji elektrickou přípojku a přichystaný odpadní systém.
Obec Břestek zde bude během následujících let stavět dva velké rybníky, které celou lokalitu ještě více zatraktivní a oživí. Budou nabízet nové možnosti rekreace, aktivního odpočinku i rybaření.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena dohodou
Aktualizováno
11. 9. 2024
Adresa
Břestek
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
384 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Samota

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Mgr. Pavlína Woodhams

Mgr. Pavlína Woodhams

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Břestku?

Podobné nemovitosti