Prodej pozemku pro bydlení, Černošice, Slunečná, 1282 m2

Slunečná, Černošice

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(volejte makléři, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Černošicích

Informace k pozemku

Představujeme vám jedinečný stavební pozemek o rozloze 1282 m2, nacházející se v malebném městě Černošice, jen 18 km jihozápadně od centra Prahy. Tento pozemek nabízí ideální kombinaci klidu přírody a snadné dostupnosti do hlavního města, což jej činí atraktivní volbou pro rodiny s dětmi hledající bezpečné a komfortní prostředí.

Klíčové vlastnosti pozemku:
• Rozloha: 1282 m2, minimální velikost stavebního pozemku určeného pro hlavní stavbu je 1000 m2.
• Inženýrské sítě: Vodovod, kanalizace, elektřina, a možnost připojení na telefonní a internetové sítě, které jsou připraveny k okamžitému využití.
• Zastavitelnost: Maximálně 30 % pozemku, přičemž zastavěnost hlavní stavbou může být maximálně 20 %. Minimálně zbylých 60 % pozemku musí být zachováno jako zeleň, což přispívá k udržení příjemného a zdravého životního prostředí.
• Možnost výstavby: Jedna hlavní stavba s maximální výškou 9,5 m a dvěma nadzemními podlažími (přízemí a patro nebo přízemí a podkroví). Maximální výška vedlejších staveb je 5 m. Novostavba rodinného domu může mít nejvíce 2 bytové jednotky, přičemž stavby garáží musí být umístěny minimálně 0,6 m od hranice pozemku veřejného prostranství. Tento pozemek nabízí i možnost výstavby moderního rodinného domu dle architektonické studie, která je k dispozici.
• Možnosti pro rodiny: Tento pozemek je ideální pro vytvoření bezpečného a zábavného prostředí pro vaše děti. Díky velké ploše a vysokému podílu zeleně si můžete vytvořit zahradu, bazén, dětské hřiště nebo prostor pro venkovní aktivity, které podpoří zdravý životní styl celé rodiny.
• Okolní infrastruktura: Černošice nabízejí skvělou občanskou vybavenost, včetně kvalitních škol, obchodů a restaurací. Výborné dopravní spojení vám umožní snadný přístup do Prahy, ať už za prací nebo zábavou.

Proč Černošice?
Město Černošice, které se v roce 2024 umístilo na pátém místě v žebříčku kvality života obcí v České republice, jsou ideálním místem pro rodiny s dětmi. Město nabízí skvělou infrastrukturu, blízkost přírody, a zároveň výbornou dostupnost do Prahy, což z něj činí jednu z nejžádanějších lokalit v okolí metropole.

Architektonická studie k dispozici
Pro tento pozemek je k dispozici i architektonická studie, která vám pomůže snadno naplánovat a realizovat výstavbu vašeho nového domova.

Vhodné pro rodiny s dětmi
S ohledem na minimální zastavěnost a vysoký podíl zeleně, tento pozemek nabízí dostatek prostoru pro zahradu, bazén, dětské hřiště, či další venkovní aktivity. Vaše děti budou mít možnost vyrůstat v bezpečném a zdravém prostředí, blízko přírody, ale s výhodou snadného přístupu do města.

Atraktivita lokality
Černošice jsou známé svou kvalitní občanskou vybaveností, vynikající dopravní dostupností a přírodními krásami, které poskytují ideální podmínky pro aktivní životní styl.

Majitel si vyhrazuje právo vybrat zájemce na základě počtu a kvality nákupních nabídek.

Nechte si ujít příležitost vytvořit domov v jednom z nejlepších míst k bydlení v..

Parametry pozemku

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
volejte makléři, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
26. 8. 2024
Adresa
Slunečná, Černošice
ID
26823
Plocha nemovitosti
1282 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Roman Olejník, MBA

Roman Olejník, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Černošicích?

Podobné nemovitosti