Pronájem bytu 3+1, Děčín, Řetězová, 78 m2

Řetězová, Děčín - Děčín I-Děčín

15 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Doporučené firmy v Děčíně

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Vítáme Vás v oáze bydlení na Řetězové ulici v centru Děčína! Tento útulný byt o dispozici 3+1 o rozloze 78m² je jako stvořený pro pohodové bydlení. Při vstupu do bytu Vás uvítá prostorná chodba s vestavěnou šatní skříní, která bude místem, kde si uložíte vaše poklady nebo oblíbené kousky oblečení. Dále se můžete těšit na 2 útulné pokoje a vzdušný světlý obývací pokoj s lodžií, ideální pro odpočinek nebo posezení s přáteli. Kuchyň je prostorná a funkční, s možností využití místnosti na skladování potravin. Koupelna nabízí veškeré pohodlí.

Byt je kompletně vybavený, takže se můžete nastěhovat ihned, ať už jste jednotlivec, rodina nebo pár. K dispozici je také sklepní kóje pro uložení sezónních věcí. Panelový dům disponuje výtahem pro pohodlný přístup do bytu.

Okolí nabízí veškerou občanskou vybavenost - obchody, dětská hřiště, školy, aquapark, zimní stadion a lékařská zařízení. Kromě toho je v blízkosti cyklostezka pro milovníky aktivního odpočinku. Příjemné posezení s výhledem na Pastýřskou stěnu zaručeno!

Nájemné činí 15 000 Kč měsíčně s kaucí ve výši 2 nájmů. K pronájmu je nutné počítat s dodatečnými zálohami na energie ve výši cca 5 200 Kč měsíčně. Elektřinu a plyn si nájemce hradí sám.

Tato nabídka je jako stvořená pro ty, kteří hledají klidné bydlení s veškerým komfortem a výhodami městského života. Přijďte se přesvědčit osobně, rádi Vám byt předvedeme. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
15 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
26. 8. 2024
Adresa
Řetězová, Děčín - Děčín I-Děčín
ID
0040
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
78 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
78 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 31 lidí

Prodejce

Zlatuše Staňková

Zlatuše Staňková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+1 v Děčíně?

Podobné nemovitosti