Prodej výrobních prostor, Libáň, 1164 m2 (ID: 2013045)

Libáň, okres Jičín

Doporučené firmy v Libáni

Informace k nemovitosti

Prodej objektu výrobny cihelné dlažby

Pokud hledáte unikátní investiční příležitost s dlouhodobým potenciálem, je tato nabídka právě pro vás.
Součástí prodeje je technologie včetně výpalu dlažby v unikátní peci.
Předmětem prodeje je:
- nemovitost
- výrobní technologie
- výrobní know-how
- reference
Předmětem prodeje se nabízí celá firma LUPERON s. r. o., specialista na dodávky a aplikace unikátních cihel, je jedním ze dvou výrobců půdové cihelné dlažby v České republice. Tato dlažba je nejen jedinečným produktem, ale i samostatným obchodním odvětvím, které společnost nyní nabízí k prodeji.
Výroba půdových cihel probíhá ve městě Libáň, pouhých 17 km od Jičína, v průmyslové zóně bývalého cukrovaru. Areál, o ploše 1.164 m², je kompletně napojen na všechny inženýrské sítě včetně veřejné kanalizace a vodovodu. Budovy prošly rozsáhlou rekonstrukcí a jsou plně vybavené pro efektivní výrobu, včetně unikátní pece na výpal dlažby, keramiky a jsou v plném provozu. Pro náročné projekty je možné vyrobit dlažbu na zakázku i v atypických tvarech.
Tato dlažba je ručně vyráběným mistrovským dílem, které dokonale spojuje historický vzhled s vlastnostmi moderní podlahové krytiny. Její využití je mimořádně všestranné – od stylových interiérů rodinných domů přes restaurace, provozovny, komerční prostory až po renovace historických objektů, kde je často požadována právě památkáři, kteří ji i schválili k daným účelům.

Budova č.1:
70 m² prostory pro cihlářský lis
40 m² pěchování hlíny
120 m² skladových ploch
30 m² administrativa
30 m² šatny, sociální zařízení
50 m² bytová jednotka

Budova č.2:
80 m² horká sušárna
60 m² provozní prostor pece

Na prohlídce vás společně provedeme každou místností a vlastně celým procesem výroby, zodpovíme detailněji veškeré doplňující informace.

Parametry nemovitosti

Cena
22 990 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 9. 2024
Adresa
Libáň, okres Jičín
ID
00021
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
1164 m2
Plocha budovy
616 m2
Plocha nemovitosti
1164 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Stanislava Vondráková

Stanislava Vondráková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje výrobních prostor v Libáni?

Top nabídky

Podobné nemovitosti