Prodej rodinného domu, Bystřice, 150 m2 (ID: 2012648)

Bystřice

2 980 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 202 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Bystřici

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům s číslem popisným, situovaný v malebném horském prostředí Bystřice nad Olší, kde si můžete užívat nádherné výhledy do okolní krajiny. Tento dům, umístěný na polosamotě, poskytuje nejen klid a soukromí, ale také skvělou celoroční dostupnost díky udržované obecní cestě.

Dům disponuje užitnou plochou přibližně 150 m2 a nabízí dvě obytné jednotky. V přízemí se nachází dispozice 4+1, zatímco v patře je dispozice 3+1. Na obou podlažích jsou k dispozici koupelny s WC, což zajišťuje pohodlí a komfort. K domu náleží pozemek o celkové velikosti 3516 m2. Na pozemku se dále nachází hospodářská budova a garáž.

Historická část domu, postavená ze dřeva, pochází z roku 1925, k níž byla v roce 1975 přistavěna zděná část, která rozšířila obytné prostory. Dům prošel částečnou rekonstrukcí, která zahrnovala v roce 2015 modernizaci rozvodů ústředního topení včetně radiátorů a instalaci elektrického bojleru.

V roce 2020 byla provedena rozsáhlá rekonstrukce zahrnující instalaci nových plastových oken s trojsklem, vchodových dveří a dveří do sklepa. Byly rovněž zmodernizovány rozvody vody a odpadů, částečně vyměněna elektrická instalace za měděnou, a došlo k renovaci omítek, stropů a podlah a započata rekonstrukce koupelen.

Nemovitost je napojena na veřejný vodovod a elektrickou síť. Odpady jsou svedeny do žumpy. Vytápění je zajištěno kotlem na tuhá paliva nebo krbovými kamny. Na zahradě se nachází kopaná studna.

Příjezd k domu je zajištěn po obecní zpevněné cestě, která je udržována i v zimním období, což zaručuje pohodlnou dostupnost po celý rok. Dům je připraven k okamžitému nastěhování, i když některé drobné úpravy mohou být ještě potřebné, aby plně odpovídal vašim představám.

Tento dům představuje ideální volbu pro ty, kdo hledají kombinaci klidného venkovského života s dostupností všech potřebných služeb a možností dalšího rozvoje dle vlastních potřeb.

Pokud uvažujete o financování, rádi Vám nabídneme naše finanční služby s atraktivními úrokovými sazbami, které Vám usnadní pořízení tohoto nového domova.

Pro další informace nebo domluvení osobní prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Jsme zde, abychom Vám poskytli veškerou podporu a poradenství, které potřebujete k realizaci Vašeho snu o ideálním bydlení.

Parametry domu

Cena
2 980 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
24. 8. 2024
Adresa
Bystřice
ID
168
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
150 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
150 m2
Plocha nemovitosti
3516 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Lidové reality

tř. T. G. Masaryka 650, Frýdek-Místek

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Dis. Ladislav Holexa

Dis. Ladislav Holexa

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Bystřici (okr. Frýdek-Místek)?

Podobné nemovitosti