Prodej bytu 2+1, Milovice, Družstevní, 69 m2

Družstevní, Milovice

4 150 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 778 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Milovicích

Informace k bytu

Prodej bytu 2+1 v osobním vlastnictví, 69 m2, 2. nadzemní podlaží, včetně vybavení - Milovice, Družstevní ulice

Nabízíme k prodeji krásný, útulný a prostorný byt o celkové podlahové ploše 69 m2, který se nachází ve 2. nadzemním podlaží. Byt je v osobním vlastnictví a je prodáván včetně veškerého vybavení, což z něj činí ideální volbu pro ty, kteří hledají okamžité bydlení bez nutnosti dalších investic.

Dispozice bytu:

Kuchyně
Obývací pokoj
Ložnice
Předsíň
Komora
Koupelna
Samostatné WC


Milovice jsou dynamicky se rozvíjející město, které nabízí skvělé podmínky pro bydlení. Nachází se zde veškerá občanská vybavenost, jako jsou školy, školky, obchody, restaurace a zdravotnická zařízení. Město je známé svou bohatou historií a příjemným prostředím.

Výhody bydlení v Milovicích:

Dopravní spojení: Milovice mají výborné dopravní spojení s okolními městy i hlavním městem Prahou. Vlakové spojení do Prahy je rychlé a pohodlné, cesta trvá přibližně 40 minut. Autobusové linky zajišťují spojení do blízkých měst a obcí.
Pracovní příležitosti: V Milovicích a okolí se nachází řada pracovních příležitostí v různých oborech. Díky dobrému dopravnímu spojení je snadné dojíždět za prací i do Prahy.
Příroda: Milovice jsou obklopeny krásnou přírodou, která nabízí mnoho možností pro relaxaci a aktivní odpočinek. V blízkosti se nachází přírodní rezervace a lesy, ideální pro procházky, cyklistiku nebo běh.
Kultura a volný čas: Město nabízí bohatý kulturní život, včetně divadelních představení, koncertů a různých společenských akcí. Milovice jsou také známé svými sportovními kluby a zařízeními, kde si můžete užít různé sportovní aktivity.
Další výhody: Majitel v případě zájmu kupujícího a po domluvě s vlastníkem přenechá do užívání krásnou, opečovávanou zahrádku se skleníkem a zahradní chatkou se zázemím pro posezení s přáteli, grilování apod. Další výhodou je možnost užívání garáže. Obojí se nachází v bezprostřední blízkosti domu, kde je umístěn prodávaný byt. K bytu náleží rovněž parkovací stání v bezprostřední blízkosti bytu, což zajišťuje pohodlné parkování.

Byt je velmi dobře dispozičně řešený a nabízí dostatek úložného prostoru. Pro více informací nebo pro sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Parametry bytu

Cena
4 150 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
24. 8. 2024
Adresa
Družstevní, Milovice
ID
0325-NP00062
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
64 m2
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
69 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Mgr. Vladimír Zimmel, LL.M.

Mgr. Vladimír Zimmel, LL.M.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Milovicích (okr. Nymburk)?

Podobné nemovitosti