Prodej vily, Praha - Ruzyně, Zličínská, 296 m2

Zličínská, Praha 6 - Ruzyně

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Doporučené firmy v Praze 6

Stěhovací služby

Informace k domu

Příležitost realizovat stavbu velkého moderního sídla pro rodinu v klidné vilové zástavbě, nebo se s nadšením pustit do rekonstrukce současné vily na jednom z největších pozemků v lokalitě Prahy 6. Získejte perfektní dostupnost ke stále častěji preferovaným místům.

Vila o třech podlažích a zastavěné ploše 137 m² určená k rekonstrukci je aktuálně usazena na pozemcích s celkovou výměrou 1608 m² a disponuje plochou 296 m² s případnou možností zastavěnosti až 334 m².

Flexibilita nabídky dává prostor pro možný mikro development s výstavbou dalších dvou domů s půdorysnou stopou od 105 m² až po 169 m² s možností rovné i sedlové střechy do výšky 9 m. Aktuálně jsou pozemky rozdělené viz prezentace na parcelu (a) 407 m², parcelu (b) 403 m² a parcelu (c) 799 m².

Okolní rodinná zástavba s různorodou architekturou předurčuje možnost stavby moderních domů. Podrobnější kritéria o možnostech výstavby jsou k dispozici na webu nemovitosti.

Poloha nemovitosti vám garantuje snadnou dostupnost nejvyhledávanějších míst, které preferují klienti vyhledávající bydlení na Praze 6 bez nadbytečné straty času.

Letiště vám bude k dispozici do 11 minut, mezinárodní škola ISP je 12 minut, Park Lane International School 15 minut, centrum města 20 minut. Vstup do Obory Hvězda je 900 m od domu.
Aktivní sportovci ocení víceúčelový areál Ladronka, který je 7 minut od domu a dalším příjemným benefitem je v pěší dostupnosti MHD 2 minuty.

Seznamte se s podrobnějšími informacemi na webu nemovitosti fkr.cz/zlicinska

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
24. 8. 2024
Adresa
Zličínská, Praha 6 - Ruzyně
ID
N679
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
312 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
296 m2
Plocha nemovitosti
1473 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Filip Král

Filip Král

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Praze 6?

Podobné nemovitosti