Pronájem chalupy, Okounov - Kotvina, 200 m2

Okounov, Kotvina

45 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Doporučené firmy v Okounově

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k domu

Nabízíme k pronájmu chalupu se zahradou 2.806 m2. Obec Okounov se nachází v okrese Chomutov, na rozhraní Ústeckého a Karlovarského kraje a na také na rozhraní Doupovských a Krušných hor, které odděluje údolí řeky Ohře. V obci žije 380 obyvatel.
Chata má velkou výhodu své polohy, je samostatně stojící na začátku chatové osady, a má za brankou vyhlídku na malebné údolí řeky Ohře. V předsíni je možné využít pračku. V suterénu chaty se nachází poloautomatický kotel na tuhá paliva pro ohřev teplé vody a zajištění tepla v zimní sezóně. V objektu je vnitřní prosvětlená terasa s jídelním koutem, dále velký obývací pokoj s krbovými kamny, které jsou napojené do topného systému a je možné je využít třeba v chladnějších dnech v letní sezóně. Z letní terasy je vchod prosklenými posuvnými dveřmi do kuchyně a obývacího pokoje a z této obytné zóny jsou vstupy do ložnic. V objektu je satelitní televize. Dvě ložnice jsou vybavené manželskými postelemi a 1 ložnici jsou dvě oddělená lůžka s možností přisunutí k sobě. Z obývacího pokoje se vychází na zastřešenou terasu s posezením a možností grilování. Ve vnitřní terase je velký jídelní stůl včetně 6 ks pohodlných polstrovaných židlí. V koupelně je možné využít sprchový kout nebo vanu a součástí koupelny je toaleta. V chladnější dny je možné přitopit si krbovými kamny, které jsou zapojené do systému topení v celém objektu. Poloautomatický kotel v suterénu chaty na uhlí. V části pergoly složené dřevo na topení v krbových kamnech. Na pozemku pro 3 vozidla. Na pozemku se nachází pergola pro parkování 2 vozidel. Příjezd je po asfaltové silnici z obce Okounov nebo od obce Stráž nad Ohří. Dojezd 30 metrů po zpevněné komunikaci k bráně pozemku. K pojezdové bráně dostanete od nás ovladač pro pohodlný vjezd na oplocený pozemek.Kuchyně je plně vybavená nádobím, myčkou, mikrovlnou troubou, dále velkou lednicí včetně mrazáku a rychlovarnou konvicí. Další vybavení: TV, gril, rádio s cd přehrávačem na dálkové ovládání. Na zahradě je zapuštěný bazén rozměr (4,75 průměr kruhu a 1,2 m hloubka). Lze dohodnout i krátkodobý pronájem nemovitosti.

Parametry domu

Cena
45 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
24. 8. 2024
Adresa
Okounov, Kotvina
ID
8408
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
200 m2
Patro
1.
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
137 m2
Plocha nemovitosti
2943 m2
Plocha zahrady
2806 m2
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Zlata Spoustová

Zlata Spoustová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu chalup v Okounově?