Prodej pozemku pro bydlení, Dlouhé, 571 m2

Dlouhé

2 112 700 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 10 069 Kč /za měsíc

(Cena je včetně provize a služeb advokáta.)

Doporučené firmy v Dlouhém

Informace k pozemku

Chcete si splnit sen bydlet ve svém domě a současně podle svých představ? Mít plně pod kontrolou jeho kvalitu? Nestavět v satelitu, kde budete čekat, než také dostaví ostatní, abyste nemuseli tolerovat hluk jejich stavebních strojů či špínu a prach? Toužíte po klidu, soukromí, nechcete čekat až vám vyroste živý plot a stromy, které vám zajistí ještě větší ticho, stín a úrodu? Ušetřit svůj drahý čas a peníze s výstavbou plotu kolem domu? Toto všechno se vám může splnit.

Na Novoměstsku, v jednom z nejhezčích koutů Vysočiny, kraje malebných kopců, lesů a skal, na okraji obce Dlouhé u Nového Města na Moravě vám nabízíme k prodeji pozemek určený k bydlení. Má praktickou plochu 571 m2 a už je oplocený kvalitním plotem a obrostlý živým plotem.

Je jen 9 km od Nového Města na Moravě, které je známým střediskem zimních sportů, závodů v biatlonu, se sjezdovkou, běžkařskými tratěmi, cyklostezkami a pěšími stezkami, rájem houbařů.

Je zde přípojka na obecní vodovod, přípojky na elektřinu a plyn. Můžete si tedy vybrat, jaký zdroj energie chcete právě preferovat.

Je z větší části rovinatý a směrem k sousednímu domu je jeho část velmi mírně svažitá. Můžete toho využít k originálnějšímu řešení zahrady nebo zajištění ještě většího soukromí.

S již hotovým plotem z pozinkovaných sloupků s betonovým 60 cm hlubokým základem a dřevěných fošen, který velmi pěkně zapadá do okolí, si ušetříte peníze i čas na jeho budování. Díky němu také už můžete na pozemku ukládat bezpečně věci, nemusíte se obávat, že vám utečou děti či pejsek. Pozemek je pěkně zatravněný a je na něm několik vrostlých ovocných stromů a keřů. Čeká vás udělat jen vlastní vjezd.

Obec Dlouhé patří pod správu Nového Města na Moravě a je od něho 9 minut jízdy autem. Do Žďáru nad Sázavou to je 20 minut.

Je zde hospoda, prodejna, masna, sportovní areál, obecní úřad, knihovna, sbor dobrovolných hasičů. Lékař je zajištěn v Bobrové. Škola a školka jsou 5 minut jízdy v sousední Nové Vsi u Nového Města na Moravě.

Pokud vás nabídka oslovila, kontaktujte mne, ráda vám pozemek ukážu i poskytnu další informace.

Parametry pozemku

Cena
2 112 700 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je včetně provize a služeb advokáta.
Aktualizováno
25. 8. 2024
Adresa
Dlouhé
ID
N00066
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
571 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Realsant Real a.s.

Brněnská 126/38, Žďár nad Sázavou

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Lenka Maděřičová

Lenka Maděřičová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Dlouhém?

Podobné nemovitosti