Pronájem bytu 2+1, Zlín, Družstevní, 69 m2

Družstevní, Zlín

18 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(včetně inkasa)

Doporučené firmy v Zlíně

Informace k bytu

Nabízíme k pronájmu pěkný velkometrážní zařízený byt 2+1 ve Zlíně, na ulici Družstevní. Bytová jednotka má 69m2 včetně lodžie.

Světlý prostorný byt vymezený ve 3.patře, orientovaný na východní stranu, tvoří: vstupní chodba s prostornou skříní a šatní stěnou, zařízený obývací pokoj, kuchyně s jídelním stolem, židlemi, lednicí s mrazákem, mikrovlnou troubou, ložnice s manželskou posteli a skříní, samostatná komora, koupelna se sprchovým koutem, Wc zvlášť. Možnost využít kolárnu a sušárnu v domě. Rozvod internetu a televizního digitálního signálu. Byt je zcela vybaven.

Bytový dům se nachází ve velmi pěkné lokalitě s kompletní občanskou vybaveností. Parkoviště přímo u domu, zastávka MHD v bezprostřední blízkosti.

Byt volný ihned. Majitelé preferují zájemce o dlouhodobější pronájem. Měsíční nájemné je uvedeno včetně záloh na energie. Platby měsíčně předem + vratná kauce a provize RK ve výši jednoho měsíčního nájmu.

PENB F

Parametry bytu

Cena
18 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
včetně inkasa
Aktualizováno
26. 8. 2024
Adresa
Družstevní, Zlín
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
69 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
F - Velmi nehospodárná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 17 lidí

Prodejce

Jitka Slováčková

Jitka Slováčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+1 v Zlíně?

Podobné nemovitosti