Prodej bytu 2+kk, Plzeň, Blatenská, 47 m2

Blatenská, Lobzy

3 890 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 539 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Plzni

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

Nabízíme krásný světlý byt 2kk 47 m2 v Plzni - Slovanech.


Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji slunný byt 2+kk po kompletní rekonstrukci o celkové ploše 47 m2 s výhledem na městskou zeleň.
Je zde provedena velmi zdařilá, citlivá rekonstrukce, která zahrnuje moderní vybavení a vkusné úpravy, díky nimž je byt připraven k okamžitému nastěhování.

Tento byt nabízí pohodlné bydlení v příjemném prostředí, ideální pro jednotlivce nebo páry. A také je výbornou investiční příležitostí pro další pronájem bez dalších investic.


Prostorný a světlý obývací pokoj se vstupem na balkon vytváří příjemnou atmosféru pro každodenní život. Elegantní kuchyňský kout je vybaven kuchyňskou linkou včetně spotřebičů . Z ložnice můžete vstoupit do menší místnosti s prostornou vestavěnou skříní.
Koupelna s vanou a WC působí velmi svěže.

Byt se nachází v 5. patře bez výtahu v žádané lokalitě Plzeň Slovany-Lobzy, která kombinuje klidné prostředí s výhodnou polohou. K bytu náleží také sklepní kóje. V blízkosti najdete plavecký bazén či sportoviště, pejskaři ocení blízký park. Za nákupy můžete vyrazit třeba do Galerie Dvořák.

Bytový dům prošel celkovou revitalizací v roce 2008, kdy bylo provedeno zateplení fasády i střechy. Energetický štítek domu je C, zdroj TUV je z centrální výměníkové stanice v suterénu domu s novými rozvody v celém domě. Příspěvky vlastníka bytu do fondu oprav jsou nyní 30 Kč/m2, což je zhruba 1410,- Kč /měs.


Pokud hledáte příjemné bydlení v Plzni, které je připraveno k okamžitému užívání, je tento byt pro vás ideální volbou.

Neváhejte nás kontaktovat a domluvte si prohlídku, rádi vám vše ukážeme osobně.
S financováním vám pomůže náš hypoteční specialista.

Parametry bytu

Cena
3 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 8. 2024
Adresa
Blatenská, Lobzy
ID
22985
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
47 m2
Patro
5. z 5
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
47 m2
Plocha nemovitosti
47 m2
Plocha zahrady
1 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Kabelová televize
Doprava
Silnice, MHD
Voda
Vodovod
Balkon
Sklep
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Ladislav Skřivánek

Ladislav Skřivánek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Plzni?

Podobné nemovitosti